Agamiz
Aktywna w BB
Hej myślałam o piątku ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu.
W piątek jest święto, więc wszystko będzie zamknięte
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej myślałam o piątku ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu.
Ej ja całkiem zapomniałam to jednak przyspieszę i zrobię w czwartek. A Ty na jakie dzień się nastawia?
A ilu dniowy zarodek mialas ???Ej ja całkiem zapomniałam to jednak przyspieszę i zrobię w czwartek. A Ty na jakie dzień się nastawia?
Czyli mialas morulke,a czemu nie czekali do blastki. Wydaje mi sie ze juz powinna wyjsc.4 dniowy
Dzis zaczol sie 18 tc.Super gratuluję który to tydzień? Udało Cię się za pierwszym razem?
Nie miałam morulki były to swieżak. A czemu nie czekali do blastki to sama już nie wiemCzyli mialas morulke,a czemu nie czekali do blastki. Wydaje mi sie ze juz powinna wyjsc.