reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kiedys juz pisałam którejś dziewczynie chyba w sierpniu albo lipcu mi pomogło zaczęły wypadać w czasie stymulacji i potem zapytałam moja p. D. i mi poleciła i faktycznie po jakimś 1,5 tygodniu przestały i biorę cały czas
A wiec i ja kupie. Jezeli tobie pomoglo to i mi pomoze. Dziekuje ☺

reklama
Mawila ja bym poczekala z tym odstawieniem lekow do jutrzejszej bety
Muszę tak zakombinowac żeby następna wizyta w 12 dc na USG wypadła na weekend (żeby nie brać L4) więc jeszcze ze dwa dni będę się faszerowac a potem czekać na @. Mam jeszcze trzy śnieżynki więc idę do przodu! Ale trzymam mocno kciuki za Was wszystkie! :) oby Wasze ciapulinki mocno wtuliły się w mamusie aż do wakacji :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak swoją drogą... jak już jestem przy temacie. Co może być nie tak skoro wszystkie blastki są dobrej klasy (4BB, 4AB , 4AA itp.), ładnie się zagniezdzaja (potwierdzona implantacja) a beta w 10 dpt rośnie jakby chciała a nie mogła :/ zastanwiam się czy to wina blastusia, czy endometrium czy macicy czy ciul wie czego... nawet progesteron był już ładny a tu taki klops.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi na odgazowanie kazali w klinice pić napar / herbatkę z kopru - pomaga!
A na załatwianie - magnez przepisali, no i dużo wody, ale to pewnie wiesz.

Haha, ja herbatką z kopru poiłam moje morskie świniaki. Bo dla swinek tych stworkòw wzdęcia sa bardzo niebespieczne. Jak wydawalo mi sié, że brzuszki twarde mają to dostawały herbatkę.

Ale espumisan też jest niezły, jest nawet w wersji w kropelkach dla niemowlat

Do góry