reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gosiu mam nadzieje ze to bedzie ten jedyny i tego zycze ci z calego serca.
Taka sama sytuacja byla u mnie z 7 dojrzalych zostal tylko jeden i ten jeden jest ze mna i tak bedzie u ciebie i bedzie tak waleczny jak u mnie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Husann pięknie napisane! Nie liczy się ilość tylko jakość, także Gosiu głowa do góry! I nogi też :) Jutro ważny dzień :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już oddałam krew. Chwilami mam nadzieje na cud- dosłownie a chwilami wiem, że to tylko formalność. Brzuch boli jskby za chwilkę miska byc @. Zrobiłam tez progesteron, dawkę przyjęłam po pobraniu chciałam sprawdzić czę te leki cokolwiek dają...
Wiem, po prostu wiem, ze bedzie dobrze. Mnie też boli jak na @ Ale wiem! Wiem to, ze bedzie dobrze :) niech moc będzie z Tobą wysyłam dobre fluidy ^^' :*

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już oddałam krew. Chwilami mam nadzieje na cud- dosłownie a chwilami wiem, że to tylko formalność. Brzuch boli jskby za chwilkę miska byc @. Zrobiłam tez progesteron, dawkę przyjęłam po pobraniu chciałam sprawdzić czę te leki cokolwiek dają...
Malinus czekajmy na bete wtedy bedzie wszystko jasne a narazie nie stresuj kropka.

Jezeli to ma cie uspokoic to tez mialam od trzech dni bole jak na @ i jestem w ciazy kazdy ma inne objawy
trzymam ✊✊✊✊ za pozytywna bete

Przy pierwszym transferze tez bardzo duzo lezalam i M mi na nic nie pozwalal i nie udalo sie. Przy drugim transferze lezalam tylko dwa dni i wrocilam do normalnego trybu zycia tylko nic nie dzwigalam i beta pozytywna
Ja podchodzilam feraz pierwszy raz. Lezalam dwa dni choc cos tam robilam w domu bo nie umiem lezec plackiem ale po 3dniach wrocilam prawie ze do wszystkich obowiazkow bo mysle co ma byc to bedzie. Beta negatywna ale naprawde wiem ze nie to bylo powodem. Bo bez przesady hmm najwazniejsze zeby glowka dobrze funkcjonowala. Dla mnie lezenie kojarzy sie z choroba. Lezec dwa tygodnie? Nie nie to nie dla mnie. Kto wie moze kiedys zmienie zdanie. Musze wyciagnac wnioski wlasnie od Was. Wiec sledze mimo wszystko gorum do kolejnego podejscia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przy pierwszym transferze tez bardzo duzo lezalam i M mi na nic nie pozwalal i nie udalo sie. Przy drugim transferze lezalam tylko dwa dni i wrocilam do normalnego trybu zycia tylko nic nie dzwigalam i beta pozytywna
O matko...i ja nie wiem co mam że sobą robić...wczoraj głównie leżałam, dziś jeszcze leżę ale już coś mnie nosi.. będę starała się leżeć jak najwięcej do niedzieli :) pytałam się lekarza kazał mi odpoczywać..

Dziewczyny,jak funkcjonowalyscie po transferze?
Po poprzednim starałam się w miarę normalnie,ale teraz mąż mi nie pozwala z łóżka wstawać ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie dość że mam leżeć to pakuje we mnie litry soków, stoi przy sokowirówce i każe mi pić...zaraz pęknę :)
Tak strasznie chce mi się kawy...myślicie że zbożowa można?

reklama
O matko...i ja nie wiem co mam że sobą robić...wczoraj głównie leżałam, dziś jeszcze leżę ale już coś mnie nosi.. będę starała się leżeć jak najwięcej do niedzieli :) pytałam się lekarza kazał mi odpoczywać..

Oni kazdemu karza odpoczywac ale bez przesady. Moim zadaniem kazdy z nas ma swoj rozum i bedzie robic to co uwarza za dobre.
Dodam tyle ze na transfer sama jezdzilam mam 100km bo maz na sluzbie byl po transferze polezalam godz i wsiadlam za kolko i wrocilam do domu.

Do góry