reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moje dwie pierwsze wiadomości. Strona 13866 i 13867. Gdzie kogoś obrażam? Potem wyrażam swoje zdani na temat tego o czym się teraz tu rozmawia. I Twoja wypowiedź o atakowania i obrażaniu.
Kto zaczął ? Dziękuję.
Kończę bezsensu rozmawiać z kimś kto widzi to co chce widzieć.

reklama
Westi a tobie uwage zwrocilam tylko raz wtedy jak napisalas ze czerpiemy informacje z onetu. Wiekszosc moich wypowiedzi byla skierowana do Igi ktora w kazdej swojej wypowiedzi obrazala mnie i dziewczyny na forum. Czy moze zle widzialam i to nie bylo z jej strony obrazanie

Spokojnie niech każdy myśli co chce może nie wszystkie jesteśmy encyklopedia i nie musimy wiedzieć wszystkiego i nie każda z nas chce tylko rzeczowej odpowiedzi ale wsparcia miłego słowa czasem żartów czasem tańców na odległość czasem ustawienia do pionu a czasem po prostu przyjaciółki żeby się wypłakac i czasem może bzdury tu wygadujemy ale mi to pomogło i nawet jak w pierwszym momencie dowiedziałam się i wyczytałam o tym ze moje dzieci mają jakieś 35% szans na przeżycie to co zrobiłam nie poddałam się powiedziałam tu ze będzie dobrze ze jest ciężko ale innej opcji nie przyjmuje I tego się trzymam i może nie jestem alfa i omega i nie znam się tak bardzo fachowo i rzeczowo ale uważam że czasem lepiej komuś powiedzieć ze będzie dobrze ze trzymam kciuki ze zatańczyć czy zaśpiewa obojętnie niż pisać fachowo od tego mamy lekarzy i możecie mnie zjechać teraz ale tak uważam

reklama
I nie twierdze ze to co napisala Ann nie bylo wazne. Progesteron jest waznym badaniem i jego poziom kiedy cos sie dzieje typu plamienie kreawienie. Jesli wszystko przebiega prawidlowo wiekszosc lekarzy tego nie sprawdza

Wydaje mi sie mega lekkomyślne ze strony i leskrza i ciążacej ktora jest po ivf albo ciazy po staraniach nie kontrolowac czegos tak prostego s zarazem tak kluczowego ....

Do góry