reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Moje dwie pierwsze wiadomości. Strona 13866 i 13867. Gdzie kogoś obrażam? Potem wyrażam swoje zdani na temat tego o czym się teraz tu rozmawia. I Twoja wypowiedź o atakowania i obrażaniu.
Kto zaczął ? Dziękuję.
Kończę bezsensu rozmawiać z kimś kto widzi to co chce widzieć.

reklama
Westi a tobie uwage zwrocilam tylko raz wtedy jak napisalas ze czerpiemy informacje z onetu. Wiekszosc moich wypowiedzi byla skierowana do Igi ktora w kazdej swojej wypowiedzi obrazala mnie i dziewczyny na forum. Czy moze zle widzialam i to nie bylo z jej strony obrazanie

Spokojnie niech każdy myśli co chce może nie wszystkie jesteśmy encyklopedia i nie musimy wiedzieć wszystkiego i nie każda z nas chce tylko rzeczowej odpowiedzi ale wsparcia miłego słowa czasem żartów czasem tańców na odległość czasem ustawienia do pionu a czasem po prostu przyjaciółki żeby się wypłakac i czasem może bzdury tu wygadujemy ale mi to pomogło i nawet jak w pierwszym momencie dowiedziałam się i wyczytałam o tym ze moje dzieci mają jakieś 35% szans na przeżycie to co zrobiłam nie poddałam się powiedziałam tu ze będzie dobrze ze jest ciężko ale innej opcji nie przyjmuje I tego się trzymam i może nie jestem alfa i omega i nie znam się tak bardzo fachowo i rzeczowo ale uważam że czasem lepiej komuś powiedzieć ze będzie dobrze ze trzymam kciuki ze zatańczyć czy zaśpiewa obojętnie niż pisać fachowo od tego mamy lekarzy i możecie mnie zjechać teraz ale tak uważam

reklama
I nie twierdze ze to co napisala Ann nie bylo wazne. Progesteron jest waznym badaniem i jego poziom kiedy cos sie dzieje typu plamienie kreawienie. Jesli wszystko przebiega prawidlowo wiekszosc lekarzy tego nie sprawdza

Wydaje mi sie mega lekkomyślne ze strony i leskrza i ciążacej ktora jest po ivf albo ciazy po staraniach nie kontrolowac czegos tak prostego s zarazem tak kluczowego ....

Do góry