reklama
Zosia87
Fanka BB :)
No właśnie dobrze ze masz jeszcze 4 i ja nie mam i nigdy nie miałam wszystkie umieraly. Za każdym razem przechodzę wszystko od początku wiec troszke pozytywnego myślenia w tym wszystkim tez musisz miećKoraliku, mocno tule kochana.
Będziemy walczyć dalej.
. Kiedys będzie dobrze
dobrze, że masz jeszcze 4 dzieciaczków do zabrania.
Duzo nowych osób, super.
Ewunka
W tych 6 zarodkach ja widzę potencjał. ...Smucić się będę, na to nie mam wpływu..
4 czekają ale czy one dadzą radę? cholera..
Jedyny plus mojej dzisiejszej załamki jest taki ze jak powiedziałam szefowi ze chyba raczej dupa i się nie udało to stwierdził ze znajdzie mi zajęcie żebym za dużo nie myślała i odsapneła od in vitro..I na początku września lecę do UK i IRL .. to faktycznie skutecznie odciągnie mnie od zamartwiania..
Delegacja nie wiem czy to dobry pomysł jak kto woli ja dużo pracuje ale wieczory Lubie w ciepłych kapciach u boku męża.
Buziaki
Hooope86
Właśnie i mnie przygnębia myśl ze nie mogę dać dzieci mojemu mężowi. Wierze w to ze sie uda, prędzej czy pózniej.
Powiedział w śmiechu gdy ja płakałam ze cieżko mi z myślą ze nie mogę zajść w ciąże, ze jak sie nie uda to założymy hodowle kotów [emoji23][emoji106]
Dobrze ze potrafi mnie pocieszyć.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedział w śmiechu gdy ja płakałam ze cieżko mi z myślą ze nie mogę zajść w ciąże, ze jak sie nie uda to założymy hodowle kotów [emoji23][emoji106]
Zosiu87.Niestety ja tez teraz nic nie mialam. Oni w wiekszosci mroza tylko blastki. Ja tylko raz mialam mrozaka. Mialam wtedy ciaze biochemiczna,ale to bylo z zarodkow z innej kliniki.
czy Ty nie bierzesz takich rzeczy jsk my tutaj wPL? Typu clexane,acard i encorton?
czy Ty nie bierzesz takich rzeczy jsk my tutaj wPL? Typu clexane,acard i encorton?
Zosia87
Moj zawsze wierzy ze sie uda nawet jak juz dostanę mens to tez mówi a moze jeszcze sie uda szkoda ze my tak nie możemy myślec mnie najbardziej boli jak tak zapatrzy sie na dziecko jakis znajomych zamyśli sie i takie mhh wyda z siebie wtedy to chce mi sie wyćWłaśnie i mnie przygnębia myśl ze nie mogę dać dzieci mojemu mężowi. Wierze w to ze sie uda, prędzej czy pózniej.
Zosia87
Nic nie biorę jedynie Lutinus przepisali ale to i tak tylko do 11dpt pózniej nic no tylko kawas foliowy teraz wyprosiłam o receptę na lutinusa do dnia testowania i jeżeli sie uda to po tez a także wyczytałam ze bada sie progesteron ale tutaj dopiero 14dpt bezsens kompletny wiec jeżeli sie uda to odrazu lecę badam na wlasna rękę moze podpytań o ta betę w szpitalu lub w prywatnej klinice nie wiem samaZosiu87.Niestety ja tez teraz nic nie mialam. Oni w wiekszosci mroza tylko blastki. Ja tylko raz mialam mrozaka. Mialam wtedy ciaze biochemiczna,ale to bylo z zarodkow z innej kliniki.
Ewunka
butterfly1331
Moderator
Nerwowa. Ostatnio bardzo mnie podłamała wiadomość, że tamte 3 odpadły. Teraz może nie będę w ich sprawie dzwonić do bety. Jeszcze nie wiem.Dziękuję .
Nerwowa sytuacja że trzymają do 5 doby
Nastawiamy się pozytywnie, fajny lekarz zrobi transfer, Maluchy będą dwa, tutaj też mam dużo pozytywnych fluidów i Twoje tupanie nóżką Dadzą radę!
reklama
koralik83
To tylko na 4 dni, mąż nawet nie zdąży sie stęsknić. Ale powiedzial ze jak nie wyjdzie nam z tym co mamy zamrożone to on chce isc do OA..ze nie wazne kto urodzi tylko kto wychowa..ze nie chce zebym sie tak meczyla i faszerowala tym wszystkim jak nie ma zadnego rezultatu..a ja nie wiem co o tym myslec.W tych 6 zarodkach ja widzę potencjał. ...
Delegacja nie wiem czy to dobry pomysł jak kto woli ja dużo pracuje ale wieczory Lubie w ciepłych kapciach u boku męża.
Buziaki
Podziel się: