reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Testung 31.08 5dpt na wieczór zaczął mi tak drętwiec brzuch i wczoraj mocniej wiec leżałam i dzisiaj tez leżę bo tak czasami za kłuje, wczoraj wspomoglam sie nospa mam nadzieje ze te 2 kropeczki sie zadomawiaja u mnie na stałe :-D a Ty masz jakieś objawy. Choć wiem po ostatnim razie ze bol piersi i jakieś tam kłucia to tez po lekach bo pomimo tego ze nie doszło do transferu piersi bolały wiec tym sie nie przejmuje ;)
Co do objawów to cholera wie..cały czas boli mnie brzuch jak na @, piersi bolą ale już od punkcji, a wczoraj jakieś plamienie mi się pojawiło więc dziś rano pojechałam na betę. czekam na wyniki i zobaczymy czy się kropki przyjęły czy nie. Oby tak, oby tak, oby tak.

Kurczę jakie fajne uczucie ze jest ktoś prawie taki sam jak ja z tymi samymi problemami z kim mozna podzielić sie odczuciami :biggrin2:

Po to tu jesteśmy :) W kupie raźniej, ciężko walczymy i takie wsparcie ma ogromne znaczenie.No i kopalnia wiedzy :)

Co do objawów to cholera wie..cały czas boli mnie brzuch jak na @, piersi bolą ale już od punkcji, a wczoraj jakieś plamienie mi się pojawiło więc dziś rano pojechałam na betę. czekam na wyniki i zobaczymy czy się kropki przyjęły czy nie. Oby tak, oby tak, oby tak.

Po to tu jesteśmy :) W kupie raźniej, ciężko walczymy i takie wsparcie ma ogromne znaczenie.No i kopalnia wiedzy :)

Kopalnia wiedzy to napewno :) czytałam ze plamienie pojawia sie tylko wtedy jak podczas gdy zarodek podczas zagnieżdżania trafi na naczynko u mnie nic sie nie dzieje jedynie te drętwienia i delikatne kłucia ale twardo leżę i staram sie być dobrej myśli. Tutaj cos takiego jak beta wogole nie ma jedynie test ciążowy trzeba zrobic i zadzwonić jaki wynik masakra jakaś. Trzymam kciuki żeby była wysoka bardzo wysoka ;):p

6.09 mam Wizytę ze wszystkimi badaniami do invitro
Trochę o mnie
30 lat. W wieku 2 latek zapelnie otrzewnej. Wylany wyrostek robaczkowy.
Wodniak jajowodu, niepękające pecherzyki, zastrzyki nie pomogły.
Trafiłam do kliniki leczenia niepłodności bo lekarze juz nie wiedzieli jak mi pomoc.
Tam mnie uświadomiono ze zapalenie otrzewnej zrobiło spustoszenie i skoro przez 7 lat w ciąże naturalna nie zaszłam to raczej nie zajdę.
Wiec próbować będziemy invitro.
Wszystkie wyniki mam książkowe. Maż tez.
Uważacie ze powinno sie udać?
Zagniezdzi sie u mnie jakis mały kropek?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry