reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry
Koraliki Już tańczę ale strach mnie przeleciał bo ja jestem zwolennikiem bety po 14 dniach.
Motylek jak lepiej się czujesz. ? Chociaż po 5 zaplodnionych co by Cię nie bolało jesteś szczęśliwa :biggrin2:
Lile lekarz dziś Cię uspokoi
Rustynka powodzenia.

Dzień dobry
Koraliki Już tańczę ale strach mnie przeleciał bo ja jestem zwolennikiem bety po 14 dniach.
Motylek jak lepiej się czujesz. ? Chociaż po 5 zaplodnionych co by Cię nie bolało jesteś szczęśliwa :biggrin2:
Lile lekarz dziś Cię uspokoi
Rustynka powodzenia.
Ja też wolę po 14 dniach, ale te plamienie mnie przeraziło :( i ciągły ból @..w mojej krótkiej karierze nigdy jeszcze tak nie miałam..nie wiem o co chodzi a wolę betę niz sikańca..
Krew oddana, ok 14 będą wyniki.

Ja też wolę po 14 dniach, ale te plamienie mnie przeraziło :( i ciągły ból @..w mojej krótkiej karierze nigdy jeszcze tak nie miałam..nie wiem o co chodzi a wolę betę niz sikańca..
Krew oddana, ok 14 będą wyniki.

Mnie caly czas tez brzuch bolal jak na @ i po pozytywnej becie moze jeszcze z tydzien. A sikanca zrobilam dopiero po pozytywnej becie zeby zobaczyc w koncu 2 krechy.

Cześć dziewczyny!
Koraliku, bardzo mocno trzymam za Was kciuki :-*

Lile, jak się dzisiaj czujesz? W ciąży jajniki się podnoszą i nie powinny boleć. Nie wiem, od którego momentu tak się dzieje, ale widząc Twój brzuch też obstawiałabym kręgosłup. Daj koniecznie znać, co powiedział lekarz. Jeśli to od kręgosłupa, to mogę Ci polecić parę ćwiczeń z jogi - mi pomagają na bóle.

Rustynka, super wynik. Gratulacje :)

Ewcia, dziękuję. Dziś już lepiej. Bardzo się cieszymy z tych 5 zarodków :) Oby żaden nie odpadł, jak ostatnio.
Możesz zacząć tańczyć jutro od 10:15, właśnie dzwonili z kliniki :) Transfer będzie mi robiła lekarka Rybki, mam nadzieję, że to dobry znak :)
A jak Ty się czujesz, kochana?

reklama
Witam. Jestem tutaj nowa Na początek napisze cosik o sobie : mam 29 lat od 8 lat mieszkam w Norwegii, 4 lata jestem po ślubie i od 4 staramy sie o dzidziusia . Mamy za sobą 4 próby in vitro 3 pełne i jedna nie pełna ponieważ za 3 razem 3 komóreczki nie dotrwały do 5 dnia to była pierwsza próba by otrzymać 5 dniowy zarodek niestety nie udana. Aktualnie jestem 7dpt, 15.08 pobrano 9 komórek z których 6 sie zapłodnilo 2 podano i 4 zostały do dalszego podziału ale te tez nie dały rady i nie mamy żadnych mrozaczkow. Mam endometriozę 4 stopnia i dlatego takie problemy 2 laparoskopie i jedna laparotomia za mną ale wiem ze nawet w kiepskich przypadkach sie udaje wiec nie tracę nadziei
Rustynka gratuluje tylu komóreczek

Do góry