reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ivo jestes z Biakegistoku ?? Ewentualnie czy masz do niego daleko ? Ja bym pojechala do kliniki do kliniki i poprosila o recepte na heparyne. Rodzinny moze ci nie wystawic
Do Bialegostoku jadę 4, 5 godzin, ale już pisałam, ze nie chciał mi wypisać clexanu, dopiero gdyby była pozytywną beta.
Sils-sb, kochana mogę wstawić treści z sms-a, napisałam, że 19 sierpnia miałam transfer i że miałam skrzepy z krwią. Odpisał , ze mam odstawić leki.
Lolitka,miałaś rację , co do tego dr. Szkoda, ze tak wyszło.
A mialam sama przerwac tą stymulacje i rzucić wszystko i we wrześniu iść do innej kliniki.
Każdy uczy się na błędach.
Koraliki powodzenia. Na pewno już wyjdzie .
Czekamy.

reklama
Wiedzę ze w Pl lekarze przepisują rożnego rodzaju leki i wspomagacze, tutaj tylko Lutinus 3x1 i tylko przez 14dni od dnia punkcji ale tym razem powiedziałam ze ja chce brać aż do dnia testowania czyli 31.08 a jeżeli wyjdzie pozytywny to dalej do 12 tyg tak jak w Pl dziewczynom sie przepisuje i zgodzili sie :) chciałam także zbadać progesteron bo wyszukałam ze w Pl dziewczyny robią 6dpt ale tutaj powiedzieli ze moge dopiero zrobic po 14dpt wiec dopiero jak będzie wynik wiec nie ma nikt pojęcia czy nie jest przypadkiem za niski :confused: a i podano mi 2 dniowe zarodki 4 komórkowe choć ten jeden taki bardziej jakby podzielony ;)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    455 KB · Wyświetleń: 71
Cześć dziewczyny!
Koraliku, bardzo mocno trzymam za Was kciuki :-*

Lile, jak się dzisiaj czujesz? W ciąży jajniki się podnoszą i nie powinny boleć. Nie wiem, od którego momentu tak się dzieje, ale widząc Twój brzuch też obstawiałabym kręgosłup. Daj koniecznie znać, co powiedział lekarz. Jeśli to od kręgosłupa, to mogę Ci polecić parę ćwiczeń z jogi - mi pomagają na bóle.

Rustynka, super wynik. Gratulacje :)

Ewcia, dziękuję. Dziś już lepiej. Bardzo się cieszymy z tych 5 zarodków :) Oby żaden nie odpadł, jak ostatnio.
Możesz zacząć tańczyć jutro od 10:15, właśnie dzwonili z kliniki :) Transfer będzie mi robiła lekarka Rybki, mam nadzieję, że to dobry znak :)
A jak Ty się czujesz, kochana?
Jeszcze 3 godzinki jeszcze 3 godzinki.

Czyli jutro o 10:15 przerywam pracę i trzymam kciuki :* Wszystko bedzie dobrze :*

Lilcia, jak tam?? :*

Witam. Jestem tutaj nowa Na początek napisze cosik o sobie : mam 29 lat od 8 lat mieszkam w Norwegii, 4 lata jestem po ślubie i od 4 staramy sie o dzidziusia . Mamy za sobą 4 próby in vitro 3 pełne i jedna nie pełna ponieważ za 3 razem 3 komóreczki nie dotrwały do 5 dnia to była pierwsza próba by otrzymać 5 dniowy zarodek niestety nie udana. Aktualnie jestem 7dpt, 15.08 pobrano 9 komórek z których 6 sie zapłodnilo 2 podano i 4 zostały do dalszego podziału ale te tez nie dały rady i nie mamy żadnych mrozaczkow. Mam endometriozę 4 stopnia i dlatego takie problemy 2 laparoskopie i jedna laparotomia za mną ale wiem ze nawet w kiepskich przypadkach sie udaje wiec nie tracę nadziei
Rustynka gratuluje tylu komóreczek

Hej Zosia, ja też mam endo IV stopnia, 2 laparoskopie i 1 laparotomie za sobą. I 13.08 miałam podane 2 kropki. Podobne jesteśmy :) &&& za Was. Kiedy testujesz?
Edit: już doczytałam, minęły nam się posty :)

Czyli jutro o 10:15 przerywam pracę i trzymam kciuki :* Wszystko bedzie dobrze :*

Hej Zosia, ja też mam endo IV stopnia, 2 laparoskopie i 1 laparotomie za sobą. I 13.08 miałam podane 2 kropki. Podobne jesteśmy :) &&& za Was. Kiedy testujesz?
Testung 31.08 5dpt na wieczór zaczął mi tak drętwiec brzuch i wczoraj mocniej wiec leżałam i dzisiaj tez leżę bo tak czasami za kłuje, wczoraj wspomoglam sie nospa mam nadzieje ze te 2 kropeczki sie zadomawiaja u mnie na stałe :-D a Ty masz jakieś objawy. Choć wiem po ostatnim razie ze bol piersi i jakieś tam kłucia to tez po lekach bo pomimo tego ze nie doszło do transferu piersi bolały wiec tym sie nie przejmuje ;)

reklama

Edit: już doczytałam, minęły nam się posty :)
Kurczę jakie fajne uczucie ze jest ktoś prawie taki sam jak ja z tymi samymi problemami z kim mozna podzielić sie odczuciami :biggrin2:

Do góry