reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

cześć! nie wiem czy jestem w dobrym miejscu by tu pisać i ogółem troszkę mi głupio, nigdy nie pisałam na forum ale potrzebuję wsparcia/porady jesteśmy po 2 próbie in vitro (mrożaki x2) po 6 dpt dostałam plamień brązowych napisałam do lekarza i kazał następnego dnia zrobic test 7dpt beta 194 namomiats nadal wczoraj i dzisiaj plamienia i więcej niż wczoraj :( nie wiem czy nie zaczyna się najgorsze macie jakieś doswiadczenia? powtarzam dzis bete

Pozdrawiam Was ciepło

reklama
cześć! nie wiem czy jestem w dobrym miejscu by tu pisać i ogółem troszkę mi głupio, nigdy nie pisałam na forum ale potrzebuję wsparcia/porady jesteśmy po 2 próbie in vitro (mrożaki x2) po 6 dpt dostałam plamień brązowych napisałam do lekarza i kazał następnego dnia zrobic test 7dpt beta 194 namomiats nadal wczoraj i dzisiaj plamienia i więcej niż wczoraj :( nie wiem czy nie zaczyna się najgorsze macie jakieś doswiadczenia? powtarzam dzis bete

Pozdrawiam Was ciepło
Powtórz betę. Jeśli bedzie dobry przyrost to już połowa sukcesu. Brudzenia się zdarzają dość często i nie muszą oznaczać czegoś zlego. Mi pierwszy "brud" pokazał się w 6dpt. Potem przeszło i od 13 dpt plamie cały czas. Tzn ostatnio juz nie. Zdarzyły się nawet mocne krwawienia. U mnie najprawdopodobniej z nadzerki.
Na spokojnie czekaj na betę, a potem usg. Postaraj się też oszczędzać. Powodzenia

o
Powtórz betę. Jeśli bedzie dobry przyrost to już połowa sukcesu. Brudzenia się zdarzają dość często i nie muszą oznaczać czegoś zlego. Mi pierwszy "brud" pokazał się w 6dpt. Potem przeszło i od 13 dpt plamie cały czas. Tzn ostatnio juz nie. Zdarzyły się nawet mocne krwawienia. U mnie najprawdopodobniej z nadzerki.
Na spokojnie czekaj na betę, a potem usg. Postaraj się też oszczędzać. Powodzenia

Westi:) jak się czujecie:)?

Gratulacje Rybka :) Teraz to juz tylko odliczać :) A ja mam na 02.09 wizytę ( czyli mieczy 22-26 dc) żeby mi stymulację rozpisał:) Wczoraj byliśmy na I wizycie i rusza to jakoś. Aczkolwiek zszokowala mnie cena badań lekarskich 2028 zł :D ehh
Ally brudzenie w ciązy to częsty przypadek więc nie denerwuj się tak-w miarę możliwości... Tylko beta to wyjaśni...

reklama
Do góry