reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wolny weelend od wizyt bet ale i tak trzymamy kciuki za poniedzialek :)

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec:)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Kciuki za kropki misiaka zeby zostaly z mamusia

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzie

Sierpień
1:BeataWarszawa - wizyta kontrolna w klinice
1:husan- betowanie1
2:martka83 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
2: natula - wizyta pecherzykowo serduszkowa
2:butterfly1331- wizyta rozpoczynajaca stymulacje
2:eve87- wizyta serduszkowa
3:Truskawka89 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
3:nieagatka - wizyta serduszkowa
3:misis188 - betowanie 1
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:martka83- badania prenataln
4:Kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:kilosierra-wizyta kontrolna po transferze
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
10:Kajka89 -badanie prenatalne
10:mavi -badania prenatalne
25:ewelin86 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89 - rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡[/QUOTE]

reklama
Niestety większość z nas wie jak się teraz czujesz:( Ale ból minie, zobaczysz. Musicie teraz zebrać w sobie siłę do kolejnej walki. Nie wolno się poddawać w walce o upragnione szczęście. Macie jeszcze jakieś zarodki czy musicie od nowa ruszać z całą procedurą?
Mamy jeszcze zamrożone dwa trzydniowe zarodki. Zastanawiam się co mogę zrobić, aby zwiększyć szanse na ich implantację.

Cześć dziewczyny!
U mnie też weekend się zaczął kiepsko- 100 zł mandatu i 4 pkt karne :\ Jestem zła, że dałam się złapać, bo absolutnie wszyscy w tym miejscu jadą szybciej i wiem, że ten mandat nic mnie nie nauczy :\

Nova, u mnie test potwierdził negatywną betę,ale u Ciebie wcale tak nie musi być. Trzymam kciuki, żeby jednak się udało.

Jaskolcia, dokładnie wiem, co czujesz. Zresztą większość z nas to wie. Będzie ciężko przez pewien czas, a potem zbierzesz się w sobie i wrócisz do walki. To jest trudne doświadczenie, też się czasem zastanawiam na ile starczy mi sił. A potem przychodzi refleksja, że jestem silna, z wieloma rzeczami sobie poradziłam i nie poddam się tak łatwo. Wiem, że z Tobą będzie tak samo. A póki co wypłacz się, wykrzycz. Nie duś w sobie emocji. Masz pełne prawo do złego samopoczucia. Ściskam Cię mocno :-*

Cześć dziewczyny!
U mnie też weekend się zaczął kiepsko- 100 zł mandatu i 4 pkt karne :\ Jestem zła, że dałam się złapać, bo absolutnie wszyscy w tym miejscu jadą szybciej i wiem, że ten mandat nic mnie nie nauczy :\

Nova, u mnie test potwierdził negatywną betę,ale u Ciebie wcale tak nie musi być. Trzymam kciuki, żeby jednak się udało.

Jaskolcia, dokładnie wiem, co czujesz. Zresztą większość z nas to wie. Będzie ciężko przez pewien czas, a potem zbierzesz się w sobie i wrócisz do walki. To jest trudne doświadczenie, też się czasem zastanawiam na ile starczy mi sił. A potem przychodzi refleksja, że jestem silna, z wieloma rzeczami sobie poradziłam i nie poddam się tak łatwo. Wiem, że z Tobą będzie tak samo. A póki co wypłacz się, wykrzycz. Nie duś w sobie emocji. Masz pełne prawo do złego samopoczucia. Ściskam Cię mocno :-*
Ty łobuzie :p

reklama
Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Muszę się oswoić z kolejnym "policzkiem" od losu. Chodzę jak jakieś zombie i jest mi trudno powrócić do codzienności, która w ogóle nie cieszy.
Jascolcia nie poddawaj się!! Wiem co czujesz bo też przez to przechodziłam, trzeba się wyplakac i wyciszyć a siła sama przyjdzie na dalszą walkę. Trzymam kciuki za następna walkę...jak to mój tata zawsze mówił "głowa do góry"

Do góry