reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Muszę się oswoić z kolejnym "policzkiem" od losu. Chodzę jak jakieś zombie i jest mi trudno powrócić do codzienności, która w ogóle nie cieszy.

To było crio. Z Objawow- od kilku dni pobolewa mnie brzuch. Pamiętam rybko ze w marcu tez miałaś jak ja transfer. Oby dla Ciebie ten był szczęśliwy

Ja tez jestem po crio i cos od wczoraj tez zaczol mnie pobolewac brzuchol jak na @ ale jeszcze czekam w poniedzialek wszystko sie wyjasni.

Dzien dobry
Dziewczyny ja znów po poradę.
Jeśli w 9dpt blastocysty test o czułości 10 ml nie drgnie to sprawa jest przesądzona i kolejne podejście do d....? _:-(
Nova,
test juz powinien wyjsc pozytywny wiec raczej doopa,chyba ze mialas pozniej implantacje .Dlatego w pon.jedz najlepiej na Bete.Tak jak ci dziewczyny radza.powodzenia.

Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Muszę się oswoić z kolejnym "policzkiem" od losu. Chodzę jak jakieś zombie i jest mi trudno powrócić do codzienności, która w ogóle nie cieszy.
Niestety większość z nas wie jak się teraz czujesz:( Ale ból minie, zobaczysz. Musicie teraz zebrać w sobie siłę do kolejnej walki. Nie wolno się poddawać w walce o upragnione szczęście. Macie jeszcze jakieś zarodki czy musicie od nowa ruszać z całą procedurą?

reklama
Nova,
test juz powinien wyjsc pozytywny wiec raczej doopa,chyba ze mialas pozniej implantacje .Dlatego w pon.jedz najlepiej na Bete.Tak jak ci dziewczyny radza.powodzenia.

Test zrobię jutro dla formalności.
Czy ktoś mi powie do ilu cholernych razow sztuka ?
Teoria o trzech się nie sprawdza...

Do góry