Ja bym się nie przejmowała i robiła betęDzien dobry
Dziewczyny ja znów po poradę.
Jeśli w 9dpt blastocysty test o czułości 10 ml nie drgnie to sprawa jest przesądzona i kolejne podejście do d....? _:-(
reklama
rybka14
Fanka BB :)
Idź na betę będziesz wiedziała na pewno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&To było crio. Z Objawow- od kilku dni pobolewa mnie brzuch. Pamiętam rybko ze w marcu tez miałaś jak ja transfer. Oby dla Ciebie ten był szczęśliwy
husann
Dziewczyny, pomocy.
W ktorym dniu cyklu zaczyna sie przygotowanie do crio? Zapomnialam na amen...
Ja zaczynalam od 12 dc i na cyklu naturalnym
Ostatnia edycja:
husann
To było crio. Z Objawow- od kilku dni pobolewa mnie brzuch. Pamiętam rybko ze w marcu tez miałaś jak ja transfer. Oby dla Ciebie ten był szczęśliwy
Ja tez jestem po crio i cos od wczoraj tez zaczol mnie pobolewac brzuchol jak na @ ale jeszcze czekam w poniedzialek wszystko sie wyjasni.
husann
Dzien dobry
Jeśli w 9dpt blastocysty test o czułości 10 ml nie drgnie to sprawa jest przesądzona i kolejne podejście do d....? _:-(
A w ktorym dc mialas crio ????
annemarie
To zalezy czy na sztuczym czy naturalny cyklu bedziesz podchodzic,jesz´li sztuczny zaczynasz od 2-3 dnia cyklu z estradiolem,na naturalnym zaleznie od owulacji,moze byc i od 12 a i 15 dnia.Dziewczyny, pomocy.
W ktorym dniu cyklu zaczyna sie przygotowanie do crio? Zapomnialam na amen...
annemarie
Nova,Dzien dobry
test juz powinien wyjsc pozytywny wiec raczej doopa,chyba ze mialas pozniej implantacje .Dlatego w pon.jedz najlepiej na Bete.Tak jak ci dziewczyny radza.powodzenia.
misis188
Niestety większość z nas wie jak się teraz czujesz Ale ból minie, zobaczysz. Musicie teraz zebrać w sobie siłę do kolejnej walki. Nie wolno się poddawać w walce o upragnione szczęście. Macie jeszcze jakieś zarodki czy musicie od nowa ruszać z całą procedurą?Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Muszę się oswoić z kolejnym "policzkiem" od losu. Chodzę jak jakieś zombie i jest mi trudno powrócić do codzienności, która w ogóle nie cieszy.
reklama
NOVA-2016
Nova,
test juz powinien wyjsc pozytywny wiec raczej doopa,chyba ze mialas pozniej implantacje .Dlatego w pon.jedz najlepiej na Bete.Tak jak ci dziewczyny radza.powodzenia.
Test zrobię jutro dla formalności.
Czy ktoś mi powie do ilu cholernych razow sztuka ?
Teoria o trzech się nie sprawdza...
Podziel się: