reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie ;)
Ostatnio sie nie udzielam bo po ciazy biochemicznej narazie czekamy i zaczynamy crio po urlopie pod koniec sierpnia ;) ale chciałam sie poradzić ;( po ciazy biochemicznej dostałam @ potem minął miesiąc i teraz powinnam dostać druga @ ale juz 3 dzień sie spóźnia gdzie normalnie zawsze była jak w zegarku miedzy 26-28 dniem ;( a dzisiaj juz 30dc i nic ;( brzuch boli jak na @ wiec założyłam tampon i tylko delikatnie był poplamiony ;( a jak nue zakładam tampona to nic nie leci ;( zrobilam nawet test ciążowy i negatywny ;( nie wiem o myślec pomóżcie ;(((

Kaczorku, zaraz po biochemicznej miałaś plamienie oczyszczające. Miesiączka prawdziwa może przyjść nawet do 6 tygodni potem. Ja tak miałam. PocZekaj jeszcze. Dopiero następny cykl jest normalny.

reklama
Protokol mam niby krotki... w pon niby ich bylo 7... dzis nie wiem czy zostal taki stan...bylo mi tak smutno ze nie sluchalam lekarki...w niedziele moze z moim mozgiem bedzie lepiej...
protokół krótki, ale daki leków pewnie rosną z dnia na dzień ? czyli flare up przy takim protokole często efekt finalny jest zaskakujący, bo nie widać dokładnie ile się zrekrutowało itp.. Jeszcze jest szansa, a jakie dawki były?

protokół krótki, ale daki leków pewnie rosną z dnia na dzień ? czyli flare up przy takim protokole często efekt finalny jest zaskakujący, bo nie widać dokładnie ile się zrekrutowało itp.. Jeszcze jest szansa, a jakie dawki były?
Nie dawki mialam stale 112.5 puregonu przez 9dni bo mam pco i jest ryzyko hiperki...dzis oprocz puregonu mialam 75 menopuru...jutro puregon + 150 menopuru a w sobote 225 menopuru...

czyli poszło w kierunku flare up:-)trzeba czekać do soboty, ten sposób stymulacji naprawdę daje dobre efekty, tylko mało pecholi się rekrutuje. Stymulacja może trwać do 14dni i dopiero w piątek byłoby widać co nieco. 3mam kciuki. Nie takie cuda się tutaj działy:-) ivf to loteria i czasem trzeba zagrac więcej niż raz, żeby wygrac:-)

18 28. 30,6 68 128 i potem spadek do 22
nie były to duże wartości, wiec powinno wszystko wrócić do normy. Cykl liczymy od momentu w którym bhcg = 0. to jest 1dc,a cykl może być długi. Ja po 1ET czekałam 60dni na @, po biochemicznej wszystko szybko wróciło do normy. A za każdym transferem nawet udanym robiły mi się torbiele czynnościowe, mimo ze nigdy ich nie miałam wcześniej. Będzie dobrze, trzeba dac czasowi czas:-)

nie były to duże wartości, wiec powinno wszystko wrócić do normy. Cykl liczymy od momentu w którym bhcg = 0. to jest 1dc,a cykl może być długi. Ja po 1ET czekałam 60dni na @, po biochemicznej wszystko szybko wróciło do normy. A za każdym transferem nawet udanym robiły mi się torbiele czynnościowe, mimo ze nigdy ich nie miałam wcześniej. Będzie dobrze, trzeba dac czasowi czas:-)
Dzieki :) jutro wybieram sie do gina i zobaczymy co powie ;/

Eve Natula gratulacje pięknych bet i życzę spokojnych 9 miesięcy ;*** wyspijcie się bo potem będziecie miały pełne ręce roboty;))

Misia mam nadzieję że nie trafisz do tego "lekarza" mój transfer był w sobotę i to jego dyżur więc może uda Ci się trafić na kogo innego i tego ci życzę;)

Katharina nie stesuj się póki co może nie zauważyli na USG wszystkich jajeczek albo faktycznie lekarz źle złapał wielkość pamiętaj to są milimetry ;) wierzę że będzie dobrze;) trzymam &&

Trzymamy kciuki za wysokie bety i piękne widoki udany transfer :)✊✊✊

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec:)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Kciuki za kropki misiaka zeby zostaly z mamusia

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzi

22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
22:husann - criotransfer
22: misiakii - betowanie 3 oby wysokie
22:eve87 - wizyta pęcherzykowa

23:jagodaaga- betowanie 1
23:misis188 - transfer
24:katherine203- wizyta w trakcie stymulacji
25: lile- kontrola w trakcie stymulacji
25:koralik83 - wizyta kontrlna przed stymulacja
25: Natalii5- wizyta u nowego gin
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:mavi -wizyta u gin prowadzacego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
27: marzen88- betowanie 1

Sierpień
1:BeataWarszawa - wizyta kontrolna w klinice
2:martka83 -wizyta u gin prowadzacego ciążę
2: natula - wizyta pecherzykowo serduszkowa
2:butterfly1331- wizyta rozpoczynajaca stymulacje
3:Truskawka89 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:martka83- badania prenataln
4:Kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
10:Kajka89 -badanie prenatalne
10:mavi -badania prenatalne
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;):D
♡♡♡♡♡

reklama
Dzien dobry wszystkim
Pieknych widokow eve
Dobrych wiadomosci anika
Wysokiej bety misiaki
Udanego transferu walecznego kropka husan
Niech to bedzie szczesliwy dzien kochane
✊✊✊✊

Do góry