reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Butterfly potwierdzona wiadomość. Dr Grettka z dniem 1 sierpnia kończy współpracę z Provitą. Ostatnia szansa na wizytę u niego to właśnie czwartek. 3 razy tam dzis do nich dzwoniłam żeby mieć stuprocentową pewność. Może przejdzie do Gyncentrum:) Bo ja tez się nad nimi wahałam i nad dr Mercikiem bo też bardzo dobry specjalista ale wybrałam Grettke. No mam nadzieję że nie będę musiała juz do żadnej kliniki iść tylko teraz już będzie ok.
Ilka gratulacje!!! Teraz duzo leż, odpoczywaj, zero stresu.

Dziewczyny,byłam dziś na akupunkturze. Ciężko nawet opisać te emocje :)
Miałam już pierwsze igły na odblokowanie leków. Dostałam parę wytycznych:odstawic całkowicie cukier, jeść dużoswiezych owoców i warzyw-zadnych mrożonek,5 posiłków a dobę w tym 2 obowiązkowo ciepłe, godzina spaceru dziennie,spać maks 23,a i jest mało pszennych produktów a dużo np kasz i fasoli,ale fasola czarna typu np. Adzuki.
w czwartek kolejna wizyta :)
Ale czuje się mega super!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem pod wrazeniem :-) ok. 13 zadzwonila do mnie moja pani dr prowadzaca, az mnie zatkalo myslalam ze chxe zle wiesci przekazac a ona po prostu zadzwonila zapytac jak sie czuje po pynkcji:))strasznie mili mi sie zrobilo. Ok. 14 tel od embriologa...z 7 zaplodnily sie 5...jutro transfer 2 z reszta czekaja do 6-7 doby czy bedzie co zamrozic ( obyyy!!!).jak myslicie dziewczyny czy to dobry wynikk?? Nic mi nie mowil jakiej klady sa lub tp.
Aaaa i zrobilam tsh( z duszs na ramieniu) wynik 1,4 :-)

Super wynik [emoji6] pamietam jak na punkcji przeżywałam , ze pobrano mi tylko 5 komórek a dziewczynie obok 12 . Jak ja jej zazdrościłam , potem spotkałyśmy sie w dniu transferu i okazało sie ze z moich 5 komórek uzyskałam 3 zarodki klasy 4AAx2 i 2BC X1 a ona miała jeden zarodek klasy 1 BB , wiec jakość najważniejsza nie ilośc teraz to wiem [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry