katharina203
Fanka BB :)
Marzen super wiadomości...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie już 3dpt, póki co żadnych odzewów ze strony KropkaKajka pięknych widoczków
Marzen dobrych wyników &&&
Jagoda niech już zadzwonią z cudownymi wieściami
U mnie 4dpt mam nadzieję, że kropek rośnie w siłę
Pięknie Trzymam kciuki za punkcjęKobietki w środę punkcja. Progesteron 1, 2. Endo 12mm. Pęcherzyków po ok 10 na każdym jajniku wielkości 18-20 mm. Estradiol ponad dwa tysiące. Dziękuję za kciuki:*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje. Nie jest za niska. Z niższych były ciążę spokojnych 9 mc terazMam juz wynik beta 42,58 progesteron 87,24 [emoji1] pierwszy raz beta jest pozytywna !!!! Tylko czy ona nie jest zbyt niska jak na ten dzień ?
Rany nadal rycze !!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wow...super[emoji3]Mam juz wynik beta 42,58 progesteron 87,24 [emoji1] pierwszy raz beta jest pozytywna !!!! Tylko czy ona nie jest zbyt niska jak na ten dzień ?
Rany nadal rycze !!!!
Gratulacje. Nie jest za niska. Z niższych były ciążę spokojnych 9 mc teraz
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ilka moje gratulacje...Mam juz wynik beta 42,58 progesteron 87,24 [emoji1] pierwszy raz beta jest pozytywna !!!! Tylko czy ona nie jest zbyt niska jak na ten dzień ?
Rany nadal rycze !!!!