MartiniM
Fanka BB :)
Świeżak , bo to była nowa stymulacja, ale niestety byl jedynym, ale jak widac tym najwazniejszymA też miałaś crio czy świeży transfer?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świeżak , bo to była nowa stymulacja, ale niestety byl jedynym, ale jak widac tym najwazniejszymA też miałaś crio czy świeży transfer?
Oby z nami został Ale mając na koncie kilka porażek zaczyna się wątpić. Uzupełniając moją historię powiem Wam, że po udanym pierwszym podejściu i porodzie zabezpieczaliśmy się aż do criotransferu, żeby nie zaliczyć "wpadki", kiedy maluch na zimowisku. Criotransfer mieliśmy w czerwcu 2015. Na początku lipca okazało się, że nici z tego, a w połowie lipca, czyli w pierwszym cyklu wolnego seksu "wpadka" niestety przy HCG 1300 brak echa zarodka i koniec radości. Potem w grudniu 2015, kiedy już mieliśmy podchodzić do nowej stymulacji znowu 2 kreski, doszło do HCG tylko 200. Gdyby tego było mało, w styczniu 2016 kolejna "ciąża", miesiąc po miesiącu. Tym razem miało być super, HCG pięknie rosło do 12000, ale znowu brak echa zarodka. I nagle po 17 latach małżeństwa zaczęliśmy się zabezpieczać, żeby w ogóle do stymulacji podejść
To chyba bedziesz musiala odczekac przynaniej 2 cykle zeby organizm sie zregenerowal. Niby teraz nie trzeba ale jak rozmawialam z lekarzem to mowil ze jednak lepiej zregenerowac sily
Tez właśnie jestem ciekawa co mi powie jutro lekarz. Z tego co czytałam to różnie dziewczyny podchodzą. Jedne po 3 miesiącach, inne przy drugiej miesiaczce juz zaczynają stymulację.To chyba bedziesz musiala odczekac przynaniej 2 cykle zeby organizm sie zregenerowal. Niby teraz nie trzeba ale jak rozmawialam z lekarzem to mowil ze jednak lepiej zregenerowac sily