reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie mamy Gosia :(
Musimy od nowa stymulację robić.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, co czujesz. Jesteśmy w takiej samej sytuacji. Musiałam mieć 3 cykle przerwy, bo 2 dni przed punkcją miałam estradiol na poziomie 3000. O dziwo, jakoś to zleciało, w przyszłym tygodniu zaczynam antyki.
Trzymaj się, wiem, że jest trudno, ale miejmy nadzieję, że nasz czas też nadejdzie.

reklama
Hejka
Dokładnie tydzień temu miałam punkcję. Przez pierwsze dni strasznie bołały mnie jajniki ale na szczęście jest już ok. Teraz biorę luteine w celu wywołania miesiączki i mam się zgłosić 12 dnia cyklu i tak się zastanawiam czy jest szansa ze uda się w tym cyklu zrobić transfer, bo tak czytałam że niektóre z was w drugim cyklu po punkcji miały i chciałam zapytać od czego to zależy. Mam PCO pobrano mi az 26 komórek i wszystkie zapłodniono. Jak to u was wyglądało ? :)
Witaj :)
Ja niestety nie pomogę, ponieważ transfer miałam od razu. Dziewczyny na pewno spróbują jakoś pomóc.

Nie rozumiem Twojego lekarza. Mi estradiol dokladnie tak samo przyrastal (155 w 4 dniu i 550 w 6tym) i mi powoedizeli, ze przyrost jest idealny. Jajek duzo i w miare rowno rosnace. Wystarczy wydluzyc stymulacje o dzien i na mysle, ze bedziesz miec z 9-10 dojrzalych. Jak dla mnie jest conajmniej dobrze, wiec nie rozumiem - czemu jestes zalamana?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Po tym co uslyszslam ...i ze nie ma pewnosci czy teco maka dzis po 9 i 10 dojrzeja...i ze z obecnych 3-4 to moze zostac 2 lub jeden a nawet jest opcja ze zaden :(( a Ty w ktorym dniu mislas pobierane? Jest szansa ze do srody estradiol skoczy ponad 1000???

Hejka
Dokładnie tydzień temu miałam punkcję. Przez pierwsze dni strasznie bołały mnie jajniki ale na szczęście jest już ok. Teraz biorę luteine w celu wywołania miesiączki i mam się zgłosić 12 dnia cyklu i tak się zastanawiam czy jest szansa ze uda się w tym cyklu zrobić transfer, bo tak czytałam że niektóre z was w drugim cyklu po punkcji miały i chciałam zapytać od czego to zależy. Mam PCO pobrano mi az 26 komórek i wszystkie zapłodniono. Jak to u was wyglądało ? :)
Hejka a ile masz zarodków. .?

Nie rozumiem Twojego lekarza. Mi estradiol dokladnie tak samo przyrastal (155 w 4 dniu i 550 w 6tym) i mi powoedizeli, ze przyrost jest idealny. Jajek duzo i w miare rowno rosnace. Wystarczy wydluzyc stymulacje o dzien i na mysle, ze bedziesz miec z 9-10 dojrzalych. Jak dla mnie jest conajmniej dobrze, wiec nie rozumiem - czemu jestes zalamana?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Po tym co uslyszslam ...i ze nie ma pewnosci czy teco maka dzis po 9 i 10 dojrzeja...i ze z obecnych 3-4 to moze zostac 2 lub jeden a nawet jest opcja ze zaden :(( a Ty w ktorym dniu mislas pobierane? Jest szansa ze do srody estradiol skoczy ponad 1000???[/QUOTE]

Mi tak wlasnie skoczyl. U mnie tez bylo 3 niedojrzale w czwartek (9dzien stymulacji) i po prostu lekarka zadecydowala, ze robimy dzien dluzej, zeby dac im czas. Wg mnie jest jeszcze czas, szybko lekarz wydaje sie poddawax. No nic, zobaczysz w srode jak sytuacja sie rozwija.

Mi tak wlasnie skoczyl. U mnie tez bylo 3 niedojrzale w czwartek (9dzien stymulacji) i po prostu lekarka zadecydowala, ze robimy dzien dluzej, zeby dac im czas. Wg mnie jest jeszcze czas, szybko lekarz wydaje sie poddawax. No nic, zobaczysz w srode jak sytuacja sie rozwija.

No zobaczymy...nie wiem co o tym myslec...

reklama
Do góry