reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lekarz trochę jeb. .... według mnie . Bo może nie jest ksiazkowo ale źle nie jest . Zależy czego się oczekuje i co dla kogo jest źle. .....
Ja po 9 dniach nie miałam żadnego pecharzyka godnych rozmiarów to było źle. ......
Ewunks dzieki wielkie za otuche..coz zbieram sie w garsc i nie poddaje. Walcze dalej! Muszs urosnac:)

przerwano stymulacje. a na serio, Twoj wynik wydaje sie byc w normie wiec nie wiem czemu dr biadoli.
Tez nie wiem..generalnie to akurat moja pani dr ma caly tydzien urlopu i trafolam.do innego lekarza...no nic, postaram sie nie zamartwiac i zobaczymy cobedzie w srode. Dzieki lile

reklama
Do góry