gosia321
Fanka BB :)
Ja tez chce takie agatkowe babeczkiRobisz mi babeczki jak się sprawdzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez chce takie agatkowe babeczkiRobisz mi babeczki jak się sprawdzi
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, mój mąż chodził do androloga i niestety najprawdopodobniej przyczyną pozytywnego test Mar jest operacja jaka mój mąż przeszedł w młodości (miał skręt jądera). Ten androlog robił wszystkie badania mojemu mężowi i nic innego nie wyszło. Dlatego moje pytanie czy komuś z tym pozytywnym testem udało się zajść w ciążę przez in vitroCześć Mona
Jesteście pod opieką androloga?
Ponoć przyczyną pozytywnego testu Mar mogą być żylaki jąder, sprawdzaliscie to?
Jeżeli to to, to ponoć operacja może pomóc.
Naklepiej skonsultować to z andrologiem.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo gdzie tam do piątku. Chodź dziś nudności i wymioty pierwszy raz pozatym to czuje ie świetnie .góry mogłabym przenosić [emoji5] kasiuanno a jak twoje samopoczucie ? Przyznam że śledzilam twoje betowanie na innym wątku.Właśnie jestem przed wizyta serduszkową i odchodzę od zmysłów [emoji18] A wizyta dopiero w czwartek [emoji85]
Nasuwają się tylko jedne myśli ...
Będzie serduszko, nie będzie,będzie, nie będzie i tak cały czas [emoji58]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie możesz wpisać na 7 lipca betowanie na poczatek i mam nadzieję na ciąg dalszy.Czy ktoras z nowych osob chce byc wpisana w kalendarz ??
To jest test służący do wykrywania przeciwciał przeciwplemnikowych w nasieniuA co to jest ten test Mar ??