reklama
Mavi nie nakrecaj sie nie kazda kobieta w ciazy ma typowo ciazowe objawy bedzie dobrze mysl pozytywnie i szlaban na wujka google !!!
Wiem trzeba go odciąć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Fanka BB :)
HejCześć dziewczynyMożna się przyłączyć?
Ja jestem właśnie w trakcie swojego pierwszego podejścia do in vitro.Niestety z powodu słabych wyników nasienia Małża mamy małe szanse za naturalne poczęcie.Tak więc stymuluję się właśnie Puregonem, dzień 5 i już odliczam do środowej wizyty.Dzisiaj podbrzuszne mocno czuję,mam nadzieję że pęcherzykuję tam ladnie![]()
My z mężem teraz tez 1 podejście, dziś 3 dzień po transferze.
Tez brałam puregon i miałam podobne objawy
Będzie dobrze, trzymam kciuki
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Tak wlasnienie za bardzo mi pasowaloGosiu przepraszam napisałam 30.07 a wizytę mam 30.06 [emoji85]
Zakręcona jestem [emoji18]
gosia321
Bedzie dobrze kochanie beta przeciez ladnie rosla co ci do glowy wogole przeszlo z tym pustym jajemWiem trzeba go odciąćmilion razy dziennie powtarzam sobie BEDZIE DOBRZE, ale ten cholerny chochlik siedzi mi w głowie
normalnie mam rozdwojenie jaźni
gosia321
WitajCześć dziewczynyMożna się przyłączyć?
Ja jestem właśnie w trakcie swojego pierwszego podejścia do in vitro.Niestety z powodu słabych wyników nasienia Małża mamy małe szanse za naturalne poczęcie.Tak więc stymuluję się właśnie Puregonem, dzień 5 i już odliczam do środowej wizyty.Dzisiaj podbrzuszne mocno czuję,mam nadzieję że pęcherzykuję tam ladnie![]()
Bedzie dobrze kochanie beta przeciez ladnie rosla co ci do glowy wogole przeszlo z tym pustym jajem
Nie mogę zapomnieć jaka tragedie przeżywała nasza forumowa koleżanka miesiąc temu. Jej beta tez pięknie rosła
Mój M w dzieciństwie miał skręcony powrózek nasienny, wynikiem czego jest bardzo mało plemników, ale o tym teście szczerze mówiąc nie słyszałam. Robiliśmy tylko normalne badanie nasienia i DNA plemnikówDziękuję Ci bardzo za odpowiedź, mój mąż chodził do androloga i niestety najprawdopodobniej przyczyną pozytywnego test Mar jest operacja jaka mój mąż przeszedł w młodości (miał skręt jądera). Ten androlog robił wszystkie badania mojemu mężowi i nic innego nie wyszło. Dlatego moje pytanie czy komuś z tym pozytywnym testem udało się zajść w ciążę przez in vitro
butterfly1331
Moderator
Obyś miała rację☺Motylku super. Będziemy w jednym czasie testować a potem rodzic![]()
reklama
butterfly1331
Moderator
Witaj ☺Cześć dziewczynyMożna się przyłączyć?
W kupie raźniej☺
Podziel się: