reklama
Ja po transferze blastocysty betę mialam już 7 dpt, mnie sikańce nigdy nie oszukały, jak nic nie było to nie wychodziły, przy dwóch pozytywnych podejściach byl slad drugiej kreski. Ale szczerze polecam od razu robic betę bo sikaniec może nie wyjść i na darmo mozna sie podłamać, a później się okaże ze beta jednak jestDziewczyny po ilu dniach od transferu zrobić test ciążowy? lekarz mówił, że po 14 dniach, wcześniej nic nie wykaże?
katharina203
Fanka BB :)
Dziewczyny dlaczego i od czego moze mi sie zwiekszac AMH. Ostatnio mialam 19 a teraz mam 20.5
annemarie
Raczej błąd pomiaru,to sie nie moze zwiekszyc,jak juz to leci w dół.Mi tez cudnie podskoczylo... to podobno zalezy od ustawienia maszyny w labo.Dziewczyny dlaczego i od czego moze mi sie zwiekszac AMH. Ostatnio mialam 19 a teraz mam 20.5
katharina203
Tylko ze to byla ta sama maszyna w tym samym labo...Raczej błąd pomiaru,to sie nie moze zwiekszyc,jak juz to leci w dół.Mi tez cudnie podskoczylo... to podobno zalezy od ustawienia maszyny w labo.
katharina203
A jeszcze jedno...biore 2 tabl dziennie megne b6 i ostatnio mi skakala powieka. Dzis zrobilam sobie badanie i wyszlo mi ze mam ponizej normy...to ile powinnam tych tabletek dziennie magne b6 jesc?
annemarie
To zalezy jakie sa silne?A jeszcze jedno...biore 2 tabl dziennie megne b6 i ostatnio mi skakala powieka. Dzis zrobilam sobie badanie i wyszlo mi ze mam ponizej normy...to ile powinnam tych tabletek dziennie magne b6 jesc?
malutkikaczorek
Ile dni po transferze mialyscie pierwsze Usg i był widoczny pęcherzyk?
reklama
Olusja1987
Mój lekarz w 12tc powiedział, żebym odstawiła kwas foliowy, bo on miał pomóc przed ciążą i do wczesnych tygodni ciąży.Dziewczyny do kiedy bralyscie folic acid bo mnie to dziwi że koniec 25 tyg I dalej mi kaza brac I to 5 mg
Podziel się: