reklama
koralik83
Fanka BB :)
Chyba nie. .Dwa dwudniowe, powinno cos wyjść. .Koralik przykro mi bardzo ;( może jednak za wcześnie było?
Falka302
Gosiu do po punkcji podobno nadają się te powyżej 17mm także jest ok ,tylko żeby nie pękły same, bo przy tej wielkości pękają przy normalnej owulce ale po to jest gonapeptyl i ovitrelle.A powiedzcie mi nie za duze te moje jajka i one chyba do 21:30 jeszcze moga zmienic wielkosc. Bo moj lekarz prowadzacy mowil ze tak optymalnie to powinny miec 20 mm a moje sa wieksze ?? a dzisiaj mialam wizyte u innej lekarki
No nie przykro mi koraliczku. To 11dpt? Tak lekarz kazał ci robić?< 0,1
Falka302
A dziękuję Ewelinko, dobrze. Właśnie wróciłam z godzinnego spaceru z siersciuchem a wcześniej umylam okno. Psychicznie trochę gorzej ale w poniedziałek wszystko się wyjaśni a to już niedługo.Falka a jak Ty się czujesz?
N@t@li@89
Koralik przytulam Cię bardzo mocno;(< 0,1
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Koralik przykro mi :-( coś ostatnio pechowo tu :-(
Dziękuję moje kochane za te przykłady wcześniaków - właśnie tego mi trzeba! !!!!!
Dziękuję moje kochane za te przykłady wcześniaków - właśnie tego mi trzeba! !!!!!
koralik83
Tak, dr powiedziala ze 11dpt jest ok i mam zrobic...*****Gosiu do po punkcji podobno nadają się te powyżej 17mm także jest ok ,tylko żeby nie pękły same, bo przy tej wielkości pękają przy normalnej owulce ale po to jest gonapeptyl i ovitrelle.
No nie przykro mi koraliczku. To 11dpt? Tak lekarz kazał ci robić?
reklama
iga2421
Koralik przykro mi :-( coś ostatnio pechowo tu :-(
A za 20 lat wszystkie bedziemy walki bokserskie oglądać
Podziel się: