reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
✊✊✊✊ za dzisiejsze szczesliwe wiesci po wizytach i za wysoka bete koralika

27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
27:koralik83 - betowanie
27:gosia321 - wizyta kończąca stymulacje
27:aniołkoeamama - za maluszka zeby nie pchal sie tak szybciutko na swiat

28: Mgs - urodziny :)
29: gosia321 - punkcja jajników
30: Kajka*89 - wizyta w klinice przed crio
30: Falka - kontrolne usg w trakcie ciąży (bijące serduszko)
30: malutkikaczorek - kontrola progesteronu
30: Mgs - betowanie
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31:po40 - wizyta serduszkowa
31:Megi*: wizyta w trakcie stymulacji

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6:pisanka89- wizyta u gin prowadzącej ciążę
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
17:pisanka89 - badania prenatalne
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
8:Hess - usg w trakcie ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[/QUOTE][/QUOTE]

Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko ok maluszki prawie równej wielkosci jeden ma 2.16 drugi 2,21 cm. Rączki są, nóżki są :) machaly słodko lapkami że aż się za głowę złapałam :)
Proszę o wpisanie na 6.06.wizyta u gin prowadzącego ciążę i na 17.06 badania prenatalne
Gratulacje kochana to musiał byc wspanialy widok :)

No i jak jajka .? Endometrium. ?
Nie wiem co to za baterie zalapałas ale wydaje mi się ze dostaniesz czopki hi i transfer się odbędzie. U mnie nie badali przed końcem tylko dużo wcześniej i profilaktycznie miałam coś na grzyby i inne cuda .
No wlasnie u mnie zapomnieli zbadac wczesniej :)
Dostalam antybiotyk tak jak przed punkcja tylko mam go tez wziasc dzisiaj. Co prawda mieli mi dac betadine ale to ma jod w sobie i po rozmowie ze mam hashimoto i wolalabym nie zaburzac pracy tarczycy dali mi macmiror complex i unidox podobno ma zadzialac i na ten wynik

Aniołkowa, Kachny bliźniaki urodziły się po 30 tc. Ale jak ja byłam w ciąży bliźniaczej to na wątku bliźniaczym była dziewczyna Anulfka, która urodziła bliźniaki w 26 tygodniu (26t1d lub 26t4d) i dzieci wyszły z tego absolutnie bez szwanku. To było w 2014 roku. Rozwijają się najzupełniej normalnie

Aniolkowa.mama - znajoma i synowa znajomej rodziców urodziły bliźniaki w ok 26-27 tc. Jedne były że 3 m-ce w szpitalu, drugie 1-1,5 m-ca. I wszystko jest ok, rozwijają się dobrze. Te co były 3 m-ce, to po prostu słabo na wadze przybieraly, ale nadrobiły :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko mi was nadrobić :-)
Mały nadal w brzuszku. Serduszko super i sterydy juz działają.
Rano miałam dość częste i silne skurcze ale udało się je wyciszyć. Szyjka nadal otwarta na 2-3 cm ale bez zmian od wczoraj.
Psychicznie jestem na dnie dzisiaj :-(((
Kochanie nie martw sie bo twoj stres w niczym tu nie pomorze wiem ze latwo powiedziec :)
Z synkiem wszystko bedzie dobrze wazne ze jestes pod stala opieka i jakby sie to nie skonczylo czy wczesniejszym porodem czy tez podtrzymywaniem ciazy wszystko bedzie dobrze
Modlimy sie za to wszystkie za ciebie i maluszka i trzymamy kciuki
:*

reklama
Gosia jak to minęło dopiero zaczynalas stymulację a tu już koniec. Już zaraz punkcja! A zaraz potem transfer i dodatnia beta :)
Koralik czekam z niecierpliwością na Twój wynik!
Aniolkowa myslę się o Was cały czas. Same pozytywne przykłady sa że wszystko się kończy dobrze, u Was tez tak będzie! Trzymaj się :*

Do góry