reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Westi !!! GRATULACJE !!! <3
Widzisz niedowiarku! I do Ciebie w końcu uśmiechnął się los :) :) :)
Mega się cieszę! Już w pracy na tel. przeczytałam ale kuźwa odpisać się nie da i myślałam że ocipieje!
Jest pieknie! Wypoczywaj teraz mamuśko no i kciuki za piekny przyrost :tak:
A niską betę w 9-10dpt to miałam ja...i wynosiła około 10
Więc nie stresuj sie po raz kolejny na zapas :) buziam :*

W ogóle dzień dobrych wiadomości :) Fajnie
I więcej dziewczyn na forum zaciążonych niż tych którym nie poszło..
Dobra wróżba.

martka, plisanka gratuluję pieknych widoków! niech maluchy rosną i rosną :)

reklama
Westaice - gra tu la cje :) :) :) cudowne wieści:)

Najki - widzę że zdecydowałaś się na Novum, i jak nie trzeba tam czekać trzech miesięcy? Ja też do nich dzwonilam ale nie oddzwonili i nie wiem co teraz. Zadzwonili za to z Invimedu i nie wiem co robic.
Zapisali mie do dr. rokickego - czy ktoraś z Was się u niego leczyla w Invimedzie? Opinie w necie ma slabe. Albo jaki dobry lekarz w Invimedzie w Wwie?
A kiedy dzwoniłaś? Ja wczoraj i przedwczoraj i bez problemu mnie zapisali. tzn problem był z datą, która pasowałaby mi + zgrała się wstępnie z @, na którą wciąż czekam... Na dniach muszę ogarnąć dokument o zmianie realizatora.
Martwie się trochę bo wszystkie piszecie, że dostałyście szybko @ po punkcji a u mnie minął tydzień i ani widu ani słychu. Ale w sumie dopiero 24dc a mam raczej 30sto dniowe więc może dlatego. No nic. Czekam
I stresuję się...nie dość że to niepowodzenie to dla mnie najpotężniejszy kopniak to jeszcze się stresuję całą tą zmianą kliniki, dojazdami, kombinowaniem z wolnym w pracy :-( :(

Do góry