katharina203
Fanka BB :)
Chodzi o to ze jestem stymulowana do iui a mam pco wiec pecherzykow malutkich mam pelno...moze to jest przyczyna...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i mysle ze one napedzaja E2,dlaczego nie robia u ciebie icsi?Chodzi o to ze jestem stymulowana do iui a mam pco wiec pecherzykow malutkich mam pelno...moze to jest przyczyna...
Annamarie bo zdecydowalam sie na in vitro ale dopiero po tej probie iui...i tak pewnie nieudanej
Anika, znów Cię nie karmią ? Zjadlas mnie
Ja już po wizycie :-) 12dc endo 0,74. To dobrze ???
Ok czyli juz w 6dpt powtarza siete hormony plus bhcg?Weryfikacja w 3dpt robiona jest dla sprawdEnia estradiolu i progesteronu
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Westi ja tez jej nie moglam dosiegnac i znalezcNie czuję jej. Jest tak wysoko, że nie dosięgam.