reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też się lecze w Niemczech i tutaj z tego co czytam jak jest w PL to dają mniej leków,mi po transferze kazali leżeć 5 min. i do domu
Mi kazali leżeć po 20 minut ale leki to jakieś minimum fakt ze wyniosło mnie całe leczenie i leki bardzo mało ale jakoś nie jetem co ich leczenia przekonana

reklama
No to policzyli sobie koszt leków. Skoro w ramach stymulacji dostałaś zastrzyki - to właśnie to. Pozostałe dziewczyny chyba podobnie jak ja, kupowały leki na własną rękę w aptece.
Ale szczerze mówiąc ... 3 tysiaki? na prawdę? ja nie wydałam tyle na leki..

No właśnie dlatego byłam strasznie zaskoczona jak wykupowalam receptę na zastrzyki w Invikcie ,ze taka cena . Przy pierwszej stymulacji miałam 1200 jednostek gonalu to mimo wszystko nie kosztuje 3 tys . No ale cóż było minęło ...

No właśnie dlatego byłam strasznie zaskoczona jak wykupowalam receptę na zastrzyki w Invikcie ,ze taka cena . Przy pierwszej stymulacji miałam 1200 jednostek gonalu to mimo wszystko nie kosztuje 3 tys . No ale cóż było minęło ...
Hmmm... ja za gonal płaciłam po refundacji chyba 700zł tylko nie pamietam ile jednostek kupowałam

Masakra z ta refundacja. My teraz jakbyśmy mieli podchodzić, to sam koszt leków będzie prawie 4x taki.
Boli mnie brzuch dziewczyny :( @ i to tak dosyć mocno. Rano brałam nospe. A teraz znów boli. W pn mam termin @ i chyba nie będę musiała leków odstawić :/

reklama
Do góry