reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak wchodziłam z mężem i nie brałam zwolnienia. Mam wolne z urlopu do 4.05 i to wystarczy. M podekscytowany że mógł być ze mna na sali. Szkoda że zdjęć zarodków nie dają :( ale pani embriolog mówiła że piękna blastka i bardzo dobrze rokuje a mi aż łezka z wrażenia poleciała :)

reklama
Tak wchodziłam z mężem i nie brałam zwolnienia. Mam wolne z urlopu do 4.05 i to wystarczy. M podekscytowany że mógł być ze mna na sali. Szkoda że zdjęć zarodków nie dają :( ale pani embriolog mówiła że piękna blastka i bardzo dobrze rokuje a mi aż łezka z wrażenia poleciała :)
Dostaniesz na wypisie. A widziałaś na monitorze ja? :)
U mnie C. Oceniał.

Czeeeeeeeeeść, staraczki i ja dołączyłam do Waszego grona. My po pierwszej wizycie w Invicta

we Wrocławiu i nic mnie tak nie przeraża jak myślę ze oni robią ludzi w balona. Zapisałam się tam

skuszona reklamą ze są numer jeden, ale kilka dni temu dokopałam się do rankingu wyborczej i

Invimed jest na pierwszej pozycji. I teraz nie wiem co robić, wrażenia mam neutralne po wizycie.

Może wy cos więcej wiecie ?

Dostaniesz na wypisie. A widziałaś na monitorze ja? :)
U mnie C. Oceniał.
Nic nie widziałam :( dr też widział tylko klasę zarodka w karcie. Już się przyzwyczaiłam że lekarze to mnie zawsze olewaja...Ty masz jakieś szczególne względy :)
Martwią mnie te skurcze jelit żeby mi tam się nic nie wyplukalo :(

Czeeeeeeeeeść, staraczki i ja dołączyłam do Waszego grona. My po pierwszej wizycie w Invicta

we Wrocławiu i nic mnie tak nie przeraża jak myślę ze oni robią ludzi w balona. Zapisałam się tam

skuszona reklamą ze są numer jeden, ale kilka dni temu dokopałam się do rankingu wyborczej i

Invimed jest na pierwszej pozycji. I teraz nie wiem co robić, wrażenia mam neutralne po wizycie.

Ja jestem w invimedzie we Wrocławiu u dr Trzeciaka.Jutro mam punkcję.Zobaczymy jakie bedą efekty ale samego lekarza gorąco polecam za podejście do pacjenta i w ogóle ;) lekarza i klinikę póki co oceniam na 6 plus ;) zobaczymy jakie będzie zakończenie mojej przygody z invitro ;)

Nic nie widziałam :( dr też widział tylko klasę zarodka w karcie. Już się przyzwyczaiłam że lekarze to mnie zawsze olewaja...Ty masz jakieś szczególne względy :)
Martwią mnie te skurcze jelit żeby mi tam się nic nie wyplukalo :(
Falka no co Ty. :* daj spokój. Ta względy. Przypadek. Poza tym to mój lekarz prowadzące to inna historia.
Ej co to za smutasy? C. Napewno Cię nie olal :) i nic Ci się nie wyplucze. Zobaczysz blastke na wypisie, bo tam jest zdjęcie ;)
A z tymi jelitami. Mi też wczoraj jeździło. Do tego bolał mnie brzuch. Wieczorem dosyć mocno.

Dzień dobry !
Hess za piękne widoki cudu!
Megi :* kciuki nadal trzymam!
ewelin za pierwsze spotkanie z kropkiem :*
malutkikaczorek za owocny zbiór!
butterfly1331 za podglądanie!
rybka14 za wysoki wynik !
Miłego dnia życzę!
Ann oszczędzaj się ! :*

Dzień doberek w ten zimny dzioneczek :)

Hess
pieknych widoków :)
Megi trzymam kciuki :*
malutkikaczorek dużo dorodnych jajeczek życzę :)
butterfly1331 za podglądanie :)
rybka14 za wysoki wynik
Kciuki zaciśnięte cały czas :*

Ann odpoczywaj :)

Westi odpoczywaj z Kropkiem :*

Martka powiem Ci, że nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że wpuszczą M, żeby tez zobaczył :) Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku :) To chyba musi być piękne uczucie zobaczyć małego Kropka, aż łezka mi się zakręciła :)

reklama

Byłam w invimedzie w Gdyni i gdyby nie to , ze nie dostali kasy na rządówkę to nigdy bym nie przeszła do Invikty . Mam porównanie , Invikta to maszyna do robienia pieniędzy , rzucają od lekarza do lekarza , wizyty trwają chwilkę no i twoja opinia sie nie liczy .W Invimedzie przynajmniej czułam , ze im zależy na mnie , nikt sie nie spieszył od początku do końca prowadzi jeden lekarz i atmosfera dużo przyjaźniejsza [emoji6] to moje odczucia , ale ty we Wrocławiu , wiec może inaczej jest .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry