reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

malutkikaczorek oby było jak najwiecej pięknych komóreczek , już zaciskam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
hess pięknych widoków i koniecznie daj znać po wizycie [emoji4]
rybka trzymam kciuki za twoja betę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
butterfly niech komóreczki pięknie rosną [emoji4]
megi czekam na dobre wieści [emoji6]
ewelina jak to zleciało , już wizyta pęcherzykowa , pięknych widoków życzę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale mamy emocjonujący dzień! :)

KWIECIEŃ

27: Hess - usg polowkowe
27: Megi - wyniki bety
27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa
27: malutkikaczorek – punkcja
27: butterfly1331 – podgląd w czasie stymulacji
27: rybka14 – wyniki bety

28: martka83 - wizyta pecherzykowa
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
29: annemarie - usg i badanie endo
29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze
29: natula - usg przed crio
29: Annemarie – punkcja dawczyni :)

MAJ

2: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
¾: Annemarie - transfer :)
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
6: westaice - betowanie
6: Falka302 – betowanie
6: Ilka - betowanie
10: strawbelka - wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz i zgłoście ewentualne zmiany czy nowe wydarzenia :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Rybka, Megi - pozytywnych wyników bet :)

Hess- to już! Już polowkowe:) Twój chłopczyk pięknie się zaprezentuję :)

Ewelin, cudnych wzruszeń :*

Malutkikaczorek - owocnej punkcji :)

Butterfly - dobrych wiesci :)

Najki, Ty wiesz :* :*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :-)
Ja też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, punkcję i wyniki bet.
Ewelin, to na pewno będzie emocjonujący widok, powodzenia! :-)

Po wielkości brzucha przypuszczam, że moje jajka chyba dalej rosną. Mam nadzieję, że dziś wszystko będzie ok i punkcja tuż tuż.
Swoją drogą, jak to się zmienia perspektywa - czuję podekscytowanie na myśl o czymś, czego tak strasznie się bałam dwa miesiące temu...

Byłam w invimedzie w Gdyni i gdyby nie to , ze nie dostali kasy na rządówkę to nigdy bym nie przeszła do Invikty . Mam porównanie , Invikta to maszyna do robienia pieniędzy , rzucają od lekarza do lekarza , wizyty trwają chwilkę no i twoja opinia sie nie liczy .W Invimedzie przynajmniej czułam , ze im zależy na mnie , nikt sie nie spieszył od początku do końca prowadzi jeden lekarz i atmosfera dużo przyjaźniejsza [emoji6] to moje odczucia , ale ty we Wrocławiu , wiec może inaczej jest .

Nie jest inaczej... Dokładnie to samo.. przerzucanie od lekarza do lekarza.. idziesz do kogoś, następnym razem jeszcze do kogoś innego,dzwoni ktoś inny.. punkcję robi jeszcze ktoś inny,a transfer może się zdarzyć, że jeszcze ktoś inny..w sumie za 1 podejściem byłam tam u 3 lekarzy.. każdy zaczyna od początku.. z resztą już anetass napisałam :) Nie wspominając o braku kontaktów do lekarzy.. co ja mówię nawet do Wrocłąwia nie można się dodzwonić tylko na infolinię ogólną.. Tutaj, w Krakowie też mi się nie udało i nie jest to jakaś wielka sieć klinik jak Invicta, ale chociaż czuję różnicę. Mogę zadzwonić do lekarza zawsze, napisać i zaraz odpisuje, dzwoni.. tego mi tam brakowało... żeby ktoś wiedział kim ja jestem i nie traktował mnie taśmowo.

Megi, dzwoniłaś?

Ostatnia edycja:
Ewelin o ktorej wizyta? ja pamietam ta pierwsza.... bylam starsznie podekscytowana czulam sie jakbym dostala skrzydel , nic juz nie bylo dla mnie problemem , zmartwieniem liczylo sie tylko to ;)
Ja mialam dzisiaj fatalny sen, snilo mi sie ze wlasnie bylam w tym tygodniu ktorym jestem i zaczelam krwawic i poronilam :(

dopiero na 10.20 mam :)
Martini powiem Ci, że lekki strach jest. Pewnie niepotrzebny, ale jednak
Ale jakoś dzis mnie głowa boli jak tylko wstałam :(

Kochana to tylko sen :* Wszystko jest w jak najlepszym porządku :*

reklama
Nie jest inaczej... Dokładnie to samo.. przerzucanie od lekarza do lekarza.. idziesz do kogoś, następnym razem jeszcze do kogoś innego,dzwoni ktoś inny.. punkcję robi jeszcze ktoś inny,a transfer może się zdarzyć, że jeszcze ktoś inny..w sumie za 1 podejściem byłam tam u 3 lekarzy.. każdy zaczyna od początku.. z resztą już anetass napisałam :) Nie wspominając o braku kontaktów do lekarzy.. co ja mówię nawet do Wrocłąwia nie można się dodzwonić tylko na infolinię ogólną.. Tutaj, w Krakowie też mi się nie udało i nie jest to jakaś wielka sieć klinik jak Invicta, ale chociaż czuję różnicę. Mogę zadzwonić do lekarza zawsze, napisać i zaraz odpisuje, dzwoni.. tego mi tam brakowało... żeby ktoś wiedział kim ja jestem i nie traktował mnie taśmowo.

Megi, dzwoniłaś?

Właśnie duży plus invimedu , ze możesz zadzwonić w każdej chwili do swojego lekarza i nie ważne o jakiej porze . Invicta tak jak piszesz brak kontaktu z lekarzem tylko infolinia [emoji57]

Do góry