reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ej przeciez ty jesteś w ciąży jak on może ci zabraniać? Postrasz go ze myszy go zaatakują jak będzie spal.
To naprawdę masz fajne zachcianki:)
Już kupiłam i jednego juz zjadłam :) Ale mam syna koleżanki u siebie i mi straszna ochote narobił na makaron z serem i smietaną :D chyba jutro musze nad tym pomyslec :D

Megi mężowie to mają przekichane w tym wszystkim :)
Dobrze, że większość z nich jest wyrozumiała.
Fakt, że w zeszłym roku w czerwcu wiało. Byliśmy z mężem na weekend w Pobierowie i nas zawialo, ale tylko pierwszego dnia ;)
Właśnie. Dziewczyny kciuki za Was dzisiaj. I czekamy na informacje. A ja czekam na telefon z laboratorium. :)
Wlasnie, czerwiec byl chlodny, akurat slub bralam i nie dopisalo nam slonce ehh...ale za to jesteśmy szczesliwym malzenstwem :)
Jak telefon z labu??
Mnie namowili na embryoglue :)

Ladies, próbuje Was nadrobić ale czytam i czytam i końca nie widać :)

annemarie suuuuper!! ja też z niecierpliwością będę czekać na wieści &&&

Truskawka bardzo mi przykro, przytulam :*

Westi ja też kocham morze. Nie wyobrażam sobie żebym mogła choć raz w roku nie pojechać. Teraz od kilku lat jeżdżę do Krynicy Morskiej. Mamy fajną miejscówkę gdzie możemy przyjeżdżać z psiakami - a małe nie są :)

Moniusia jak juz zaczęłas myśleć, to nim się obejrzysz, a bedziesz startować.
Ann mega się ciesze !! Widzisz wszystko się ułożyło! Teraz czeski spokój :) Kciuki zaciśnięte kochana! !!
Truskawko bardzo mi przykro. Przytulam :*
Falka rozmowa nirmalnue:) Lubie panie z labo jak do mbie dzwonią. Startuje rano. A Ty?

Witam ja dziś mam jakieś dziwne samopoczucie ani to na @ ani na nie @ sama nie wiem ...ale jutro się dowiem co i jak ale sądzę że to raczej @

reklama
Do góry