reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ej przeciez ty jesteś w ciąży jak on może ci zabraniać? Postrasz go ze myszy go zaatakują jak będzie spal.
To naprawdę masz fajne zachcianki:)
Już kupiłam i jednego juz zjadłam :) Ale mam syna koleżanki u siebie i mi straszna ochote narobił na makaron z serem i smietaną :D chyba jutro musze nad tym pomyslec :D

Megi mężowie to mają przekichane w tym wszystkim :)
Dobrze, że większość z nich jest wyrozumiała.
Fakt, że w zeszłym roku w czerwcu wiało. Byliśmy z mężem na weekend w Pobierowie i nas zawialo, ale tylko pierwszego dnia ;)
Właśnie. Dziewczyny kciuki za Was dzisiaj. I czekamy na informacje. A ja czekam na telefon z laboratorium. :)
Wlasnie, czerwiec byl chlodny, akurat slub bralam i nie dopisalo nam slonce ehh...ale za to jesteśmy szczesliwym malzenstwem :)
Jak telefon z labu??
Mnie namowili na embryoglue :)

Ladies, próbuje Was nadrobić ale czytam i czytam i końca nie widać :)

annemarie suuuuper!! ja też z niecierpliwością będę czekać na wieści &&&

Truskawka bardzo mi przykro, przytulam :*

Westi ja też kocham morze. Nie wyobrażam sobie żebym mogła choć raz w roku nie pojechać. Teraz od kilku lat jeżdżę do Krynicy Morskiej. Mamy fajną miejscówkę gdzie możemy przyjeżdżać z psiakami - a małe nie są :)

Moniusia jak juz zaczęłas myśleć, to nim się obejrzysz, a bedziesz startować.
Ann mega się ciesze !! Widzisz wszystko się ułożyło! Teraz czeski spokój :) Kciuki zaciśnięte kochana! !!
Truskawko bardzo mi przykro. Przytulam :*
Falka rozmowa nirmalnue:) Lubie panie z labo jak do mbie dzwonią. Startuje rano. A Ty?

Witam ja dziś mam jakieś dziwne samopoczucie ani to na @ ani na nie @ sama nie wiem ...ale jutro się dowiem co i jak ale sądzę że to raczej @

reklama
Do góry