reklama
Falka302
Fanka BB :)
Westi ja też mam gorszy czas. Może to jakieś przesilenie wiosenne. Ty będziesz miała przede mną crio, wcześniej miałas @. Który dziś Twój dc?
Laski co z tym TSH? Coś mi spać nie daje. Czy mozliwe że estrofem podwyższa TSH? W lutym TSH 1.19 w kwietniu 2.78, zrobilam ft3 3,05 i ft4 1,42 czyli generalnie wszystko w normie ale to TSH powinno być w okolicy 1 nie?!
Ja się zakochałam w escape roomach i co weekend prawie gdzieś się zakopujemy w zagadkach
Laski co z tym TSH? Coś mi spać nie daje. Czy mozliwe że estrofem podwyższa TSH? W lutym TSH 1.19 w kwietniu 2.78, zrobilam ft3 3,05 i ft4 1,42 czyli generalnie wszystko w normie ale to TSH powinno być w okolicy 1 nie?!
Ja się zakochałam w escape roomach i co weekend prawie gdzieś się zakopujemy w zagadkach
G
Gość
Gość
Niektorym encorton podwyzsza tsh.Westi ja też mam gorszy czas. Może to jakieś przesilenie wiosenne. Ty będziesz miała przede mną crio, wcześniej miałas @. Który dziś Twój dc?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Butterfly - no jednego wzięłam w trzeciej dobie ale jesli pozostałe padły to znaczy ze jakieś słabe są, przy poprzednim podejściu miałam identyczny scenariusz i nic z tego nie wyszło, dlatego teraz tez nie przewiduję.
Westaice - dlaczego boisz się crio? Ja tam wierzę w śnieżynki.
Martka - spokojnie, nic nie wykraczesz
Bety72 - znam uczucie pesymizmu ale kurcze, tylu dziewczynom się udaje, wykrzesaj w sobie wiarę, ja Ci mocno kibicuję.
Bety72 - znam uczucie pesymizmu ale kurcze, tylu dziewczynom się udaje, wykrzesaj w sobie wiarę, ja Ci mocno kibicuję.
Nie musi być kolo 1.Westi ja też mam gorszy czas. Może to jakieś przesilenie wiosenne. Ty będziesz miała przede mną crio, wcześniej miałas @. Który dziś Twój dc?
Jeśli masz wszystko ok to tsh nic nie robi.
Ja mam 14 dc. I transfer we wtorek. Tylko nie wiem który
Tsh skacze. Różne pory dnia itp. Jak zaczynałam z antykami tsh miałam ponad 5. Przy stymulacji spadło do 2,5 a za chwilę do 1 i tak się trzyma. Nic mi endo nie mówiła o takiej zależności. Poza tym nie sugeruje się tylko tsh. Norma jest do 2,7 przy dobrych wynikach wolnych i anty. Po co zbijac na se? Wtedy możesz się nabawić czegoś.
Jeśli serio się niepokoisz idź do endo.
Bety72
No nic jutro się wyjaśni. Trzymajcie kciuki za mnie a ja oczywiście za Was wszystkie a.szczególnie za jutrzejsze wydarzenia.Bety testy nie są wiarygodne pamiętaj Mi 9dpt ledwo widoczna wyszła, a popatrz beta jest
Napisane na D2005 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem dokładnie czego. Zwyczajnie oblatuje mnie strach. Może niepowodzenia. Nie wiem. Poza tym ubzduralam sobie, że swiezaki lepsze i ze jak za pierwszym razem nie wyjdzie to coś jest nie tak o będę podchodzic w nieskończoność. :/
Falka302
Nie biore encortonu.
Mam nadzieję, ze tak właśnie jest
Oo przypomniałaś mi miodzie
Jeszcze imbir pomaga. No i mleko z czosnkiem
Westi wiem dlaczego we wtorek no mój to dopiero 6dc. Dobra uspokoje się z tym tsh, ale też jakąś przybita jestem. Brak słońca!
reklama
butterfly1331
Moderator
Wierzę, że ten kropek z Tobą zostanie :-) Postaraj się myśleć pozytywnie- on tam pewnie właśnie się u Ciebie zadomowił. Nastawienie ma znaczenie, a jak sama piszesz- tylu dziewczynom się udaje,więc czemu u Ciebie miałoby być inaczej? :-)Butterfly - no jednego wzięłam w trzeciej dobie ale jesli pozostałe padły to znaczy ze jakieś słabe są, przy poprzednim podejściu miałam identyczny scenariusz i nic z tego nie wyszło, dlatego teraz tez nie przewiduję.
Podziel się: