Tzn ze wynik juz będzie ale nam nie powiesz, czy wynik bedzie i na niego nie spojrzysz aż do soboty? To tortura przeciezna moją do soboty poczekacie
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Wynik jutro powinien być od 15 online M się uparł, żebym nie zobaczyła, bo szwagierka ze szwagrem przyjeżdżają i zostają u nas na noc i jak to określił jutro chce się dobrze bawić Więc w sobotę rano zobaczę, ewentualnie jak już spać będziemy szli to bym Wam napisała. Jeśli hasła mi nie zmieniTzn ze wynik juz będzie ale nam nie powiesz, czy wynik bedzie i na niego nie spojrzysz aż do soboty? To tortura przeciez
Bety72
Wiem, że będzie dobrze. Beta trzy cyfrowaNie przejmuje się, bo wiem, że mogą być niewiarygodne. Jutro beta i wtedy wszystko się wyjaśni
Aaaa to rozumiem, bo ja gdybym na jutro nie umówiła się z koleżanką to dzisiaj bym pojechała na betę, ale ze sie umówiłam to dopiero jutro po spotkaniu pojadę zrobic, bo wiem ze gdyby sie okazał zonk, to na spotkanie na pewno bym nie poszłaWynik jutro powinien być od 15 online M się uparł, żebym nie zobaczyła, bo szwagierka ze szwagrem przyjeżdżają i zostają u nas na noc i jak to określił jutro chce się dobrze bawić Więc w sobotę rano zobaczę, ewentualnie jak już spać będziemy szli to bym Wam napisała. Jeśli hasła mi nie zmieni
Bety72
Tym bardziej będzie się dobrze bawił bo beta będzie super!! Zlituj się baboWynik jutro powinien być od 15 online M się uparł, żebym nie zobaczyła, bo szwagierka ze szwagrem przyjeżdżają i zostają u nas na noc i jak to określił jutro chce się dobrze bawić Więc w sobotę rano zobaczę, ewentualnie jak już spać będziemy szli to bym Wam napisała. Jeśli hasła mi nie zmieni
Krew oddana. Ale od wieczora muszę czekać.Ja tez czekam i czekam i żadna nie daje znac, czy chociaz krew juz oddana. Dziewczyny zlitujcie się, dajcie znac
ewelin86
Ale to on niech się zlituje nade mną On taki wredny nie jaTym bardziej będzie się dobrze bawił bo beta będzie super!! Zlituj się babo
Czekamy razem z tobą, zaciskam co się daKrew oddana. Ale od wieczora muszę czekać.
Bety72
Tylko on ma dostęp do Twoich wyników?Ale to on niech się zlituje nade mną On taki wredny nie ja
reklama
Bety72
&&&&&&&&&&&&&&&Krew oddana. Ale od wieczora muszę czekać.
Podziel się: