reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Westi ja się nie szykuje na pozytywną bete :(
Ja raczej też nie :( jeszcze dzisiaj zauważyłam jak wykupowałam receptę, że mam przepisaną lutkę 100 a ja 50 brałam. Jestem załamana. Nie wiem dlaczego nie spojrzałam na receptę wcześniej. Przez te 6 transferów miałam zawsze 50 i to mnie zgubiło a, że miałam zapas to nawet nie zaglądałam. Ach ...

Ja raczej też nie :( jeszcze dzisiaj zauważyłam jak wykupowałam receptę, że mam przepisaną lutkę 100 a ja 50 brałam. Jestem załamana. Nie wiem dlaczego nie spojrzałam na receptę wcześniej. Przez te 6 transferów miałam zawsze 50 i to mnie zgubiło a, że miałam zapas to nawet nie zaglądałam. Ach ...
Ale w czym problem ze masz 100 ? Ja przy pierwszych transferach miałam 200, a teraz 100 cały czas ładuje... Nie martw się !!! Jak masz zapas 50, to aplikuj po dwie :)

Tak tu piszecie o tym wywalaniu brzycha to sobie mysle ze mialam duzo szczescia bo nie mialam zagnych skutkow ubocznych przy stymulacji.
O jacież. Mnie też wzdymało przy gonapeptylu strasznie, a teraz na krótkim nic, ogólnie zamiast tyć na tych hormonach przy 3 podejściach ja schudłam 6 kg.
Mnie strasznie wydęło przy I stymulacji. Teraz to dopiero początki..
Pick up miałam w lipcu, wydęty brzuch, kiepskie samopoczucie i mega upały. Nie było to fajne. Ale dało się przeżyć :)
Brzuch już spory, ale na wadze ani drgnęło. I niech tak zostanie :p
zrobiłam sikańca i blada druga krecha jest widoczna gołym okiem :)
Mega gratulacje!!!!! :)) Jutro beta dla potwierdzenia?
Dzięki kobietki za kciuki za nas. Maluszek rozwija sie prawidłowo, niestety nie mierzą i nie ważą w UK wiec nie wiem jaki duzy, ale najważniejsze że zdrowy. Łożysko wysoko, szyjka ok. Płci nie chciałam wiedzieć - czekamy na niespodziankę!
Super wiadomości :)))
Dziewczyny dziś mi się włączyły identyczne symptomy jak przy pozamacicznych ( a miałam ich 4). Nie brałam pod uwagę takiej opcji, bo ryzyko było ponoć małe. Czy któraś z Was miała przy in vitro? Niestety jeden jajowód mam ( nacięty był)
A jakie to są symptomy? Ja przy pierwszej biochemicznej, gdzie beta była niska i kiepsko przyrastała też się tego bardzo obawiałam...
Agatek, Madzionga, mnie też od wczoraj podbrzusze boli :(
Anika kurde, dopiero doczytałam :( Wciąż Cię boli? Wydaje mi się, że Ty teraz zaczniesz konkretnie rosnąć i być może to, to?

Musze wam się przyznać. Nie chciałam wczesniej pisać bo pewnie byście mnie wyśmiały:p. Byłam dzisiaj na becie. Chcialam po wynikach do was napisać. No i nie wiem co mam o nich sądzić. Dziś mój 6dpt i bete mam 2,5. Jak myślicie ?? Coś się z tego może wykluć? Nie brałam żadnych zastrzyków itp. Po prostu juz nie mogłam wytrzymać durna do piątku ;)

reklama
Do góry