reklama
ewciaewcia
Początkująca w BB
Super jest widac.
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Anika to by było na tyle jeśli chodzi o usg, wiecej w UK nie ma. Jedynie wizyty u położnej. Myśle, że pójdę gdzies jeszcze raz prywatnie, bo dla mnie to jest paranoja, żeby juz do porodu nie sprawdzać dzidziusia.
koralik83
Fanka BB :)
Co racja to racja. I tak będzie najkochańsze na świecie Teraz to i ja będę czekać do Twojego porodu z niecierpliwością :*Koralik ja z tych niecierpliwych i tez myslalam, że nie dam rady, ale poki co nic a nic mnie nie kusi poznanie płci. Czekamy na dziecko prawie 7 lat, jest mi wsio jedno czy bedzie chłopiec czy dziewczynka, najważniejsze zeby było zdrowe. A ciuszki czy kolor wózka nie ma dla mnie znaczenia- jest tyle kolorów że niebieski albo różowy bedzie nosić moje dziecko w poznijeszym okresie. Zawsze marzyłam, żeby przy porodzie samemu zobaczyć płeć!
Ewunka
Ja mam wyciszenie antykoncepcja tableteczki po ok 10 12 dniach kontrola odstawiam i 2 lub 3 dnia zaczynam zastrzyki .Dziewczyny,
powiedzcie mi proszę ile czasu mniej więcej może trwać wyciszanie i stymulacja? Dziś wzięłam 4 gonapeptyl, wizyta i badania 19.04, czyli w sumie po 9 zastrzyku. Jak to może wyglądać dalej? Ile średnio dojrzewają pęcherzyki?
Swoją drogą te zastrzyki to moja zmora :-( Jak Wy przez to przechodzicie po kilka razy? Podziwiam Was :-)
Mam przepisane 2400 gonal ( wstępnie 8 zastrzyków po 300 ) i menopur 75 sztuk 10 . I 5 szt jakiś co już nie pamiętam nazwy . Stymulacja przewidziana na 8 - 10 dni w zależności od reakcji .2 zastrzyki dziennie czasem 3 . Tyle z teorii a czas pokaże .
kasia_basia
Ewelin proszę napisz jak się czujesz? Masz jakieś oznaki? Coś Cie boli ???
ewelin86
Czuję się dobrze, żadnych jakiś szczególnych objawów. Tylko w niektóre dni na wieczór miałam lekkie kłucia. Piersi już nie bolą tak bardzo. Ale to jest kwestia indywidualna każdego organizmu. Niektórych boli w krzyżu. Czasami się wsłuchujesz się w swoje ciało i sama na siłe szukasz objawów.Ewelin proszę napisz jak się czujesz? Masz jakieś oznaki? Coś Cie boli ???
Gratulacje :-)
reklama
Bety72
Ewelin gratulacje. Mam nadzieję, że nie miałaś zastrzyku z hcg i to jest Twoja dzidzia kochana. Łezki mi poleciały normalniezrobiłam sikańca i blada druga krecha jest widoczna gołym okiem
Podziel się: