reklama
Bety72
Fanka BB :)
Dziewczyny kciuki za dzisiaj &&&&&
Dzisiaj 6 dpt. Mam nadzieje, że moja dzidzia się już porządnie zakopała, przykryła i prg ruszy razem z betą. Oj chciałabym bardzo.
Jutro dzień pełen wrażeń i chyba baterię w tel będę musiała często ładować bo od tego odświeżania strony mi się rozładuje Dziwie się, że wszystkie takie dzielne jesteście i żadna sikańców nie robi
Miłego dnia
Dzisiaj 6 dpt. Mam nadzieje, że moja dzidzia się już porządnie zakopała, przykryła i prg ruszy razem z betą. Oj chciałabym bardzo.
Jutro dzień pełen wrażeń i chyba baterię w tel będę musiała często ładować bo od tego odświeżania strony mi się rozładuje Dziwie się, że wszystkie takie dzielne jesteście i żadna sikańców nie robi
Miłego dnia
ewelin86
No właśnie ja wczoraj do M mowie, ze kupie test a on absolutnie mi zabroniłDziewczyny kciuki za dzisiaj &&&&&
Miłego dnia
Bety72
A który dpt u Ciebie dzisiaj?No właśnie ja wczoraj do M mowie, ze kupie test a on absolutnie mi zabronił
ewelin86
Dopiero 8 dptA który dpt u Ciebie dzisiaj?
ewciaewcia
Początkująca w BB
Mi już w 8 test pokazal bladą kreske.Dopiero 8 dpt
Bety72
Jak blastka to sikaniec w sam razDopiero 8 dpt
ewelin86
nie, 3 dniowy zarodekJak blastka to sikaniec w sam raz
reklama
Bety72
A to czekaj jeszcze bo faktycznie stres z szukaniem bladej kreski jest ogromny. Lepiej jednak za dwa dni ta betanie, 3 dniowy zarodek
Podziel się: