reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestem zła, wściekła i w ogóle pełen wachlarz negatywnych emocji. Dziewczyny nie chce robić tu śmietnika, ale źle się dzieje.
Link do: Nagonka na lekarzy wykonujących zabiegi, czy tylko zwykłe kontrole recept? Klimat polityczny nie sprzyja in vitro
Falka to u nas w klinice. I to nie pierwszy raz. Juz kilka miesięcy temu słyszałam od jednego z lekarzu u nas o nakładanych na nich karach.
Nie chce spekulować czy dokładać czegoś, ale to nie jest działanie przypadkowe. Wszystko tu ma swój cel. Skoro nie mogą zagłuszyć czy też uciszyć kobiet walczących o swój cud i swoje szczęście, to ucisza ziemskie anioły pomagające im ten cud osiągnąć.
Wrr cały dzień do tylu juz mam. :/
Nosz q mac. Ciagle klody pod nogi. Co za chory kraj :/ :realmad::angry:

reklama
Mi też Anika. Trzęsie mną. :(
A już tym bardziej, że znam tych lekarzy. Uderzyło to we mnie. To są naprawdę mega ludzie. Tak jak inni oczywiście.

Westi, niestety to może być celowe działanie, które ma zniechęcić lekarzy do wykonywania zabiegów. Taka forma zastraszania. PrErazajace to jest :(

Czesc laski :-) :-) :-)
&&&&& za dzisiaj!

Dziewczyny nadal boli mnie brzuszek, o co chodzi? To juz 3 dzien non stop. Biore nospe, magnez, odpoczywam i dupa boli i boli. Bylam na usg a znowu sie zamartwiam czy wszystko ok

Bety ja mam jeden jedyny w szufladzie i tez siebie podziwiam, ze jeszcze nie zrobiłam. Przy poprzednich podejściach musiałam sobie prawie wiązać ręce żeby nie zacząć codziennych sikańcow juz 7 dnia. Teraz jakos nie myślę, chyba dlatego ze boje się znowu zobaczyć jedną kreskę, co jest bardzo możliwe nawet jeśli beta juz jest.
Dzisiaj idę w odwiedziny do koleżanki, ktora na majówkę rodzi - ja chyba mam same koleżanki w ciąży:) i tak się zastanawiam czy potem nie podjechać na betę. Zobaczymy...

Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach. Aniołkowa pamiętam jak opisywałaś swoje przejścia, a tu proszę juz polowa :)

reklama
Kochane Moje, dziękuję za pamięć i &&&!! :)
Mam nadzieję że dziś już się coś wyjaśni bo ile ten pęcherzyk będzie jeszcze rósł? Usg mam dopiero o 19:30 więc cały dzień przede mną..zwariuję:rofl:
Aniołkowamama - dobrych wieści :*
Miłego dzionka wszystkim :*

Do góry