reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja jestem teraz jakoś wyjątkowo pozytywnie nastawiona może to przez pieska. Mój M zawsze narzekał że.ja tylko mam.czarne myśli zawsze i wkurzalam go tym bo co byśmy nie robili zawsze w to watpilam i mówiłam od.razu że się nie uda. Teraz jestem przekonana że się udało. Nie wiem dlaczego ale czuję że beta będzie tylko formalnościa :) chce w to wierzyć mimo tego że mogę się mylić ale nie dopuszczam tej myśli do siebie ze się nie uda :) może zwariowalam :)
Tak trzymać, życzę ci pięknego spaceru na formalność betową, żebyś miała na papierku, to ze się udało:)

reklama
Mój normalnie ma grzywkę, która zupełnie zasłania oczy, czasem mylę się gdzie jest przód a gdzie tył. Ogólnie jest jak z jakiejś komedii, a znaleźliśmy go pod sklepem, gdzie podobno czekał dwa dni. Okazało się, że ma padaczkę, może dlatego ktoś go zostawił.
Ewunka znam ten ból, już dwa psy musieliśmy uśpić, jeden po 16 latach, drugi 5-letni, rak dziąsła:(
Coś w tym jest, ze przelewa sie na psy uczucia, zauważam ze jest dla nas namiastką maleństwa...
Niby wiemy życie ..... ktoś przychodzi ktoś odchodzi. ..... ale to była najtrudniejsza decyzja w moim życiu. .... lekarz powiedział ze zacznie cierpieć ostatni tydzień juz był straszny mało jadła tylko z ręki miała codzienne ataki padaczki i rano na mojej poduszce była krew z ucha jej wyplynela i w ten dzień została uspiona i pochowana. Po godzinie miałam ja chęć wykopać by przytulic siedziałam przy grobie cały weekend . Wiele ludzi pomyśli głupia ..... to tylko pies. .... dla mnie była jak dziecko miałam ja od momentu kiedy mała 2 dni matka jej nie chciała bo urodziła się ostatnia najmniejsza słaba sąsiad mi przyniósł i tak 16 lat wypełniała każda moja wolna chwile . Wakacje tylko tam gdzie można wciasc psa. ....
FB_IMG_1433155260035.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1433155260035.jpg
    FB_IMG_1433155260035.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 342
Właśnie się zastanawiam, poprzednim razem 9dpt sikaniec wyszedł pozytywny . Mam mętlik. I bardzo się boję :/
Idz na betę . U mnie 9 dpt wiadomo było że już nic z tego ... właśnie po 5 dniowej blastce... ja bym juz nie wytrzymała na twoim miejscu :) tyle że miałam weryfikacje 3dpt 6dpt i 9dpt. Beta spadała więc wtedy nam nie wyszło...

reklama
Do góry