reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny.
Ja testuje późno i boje się, że są jakieś limity na pozytywne bety :) od czwartku jest szał i pewnie dopadnie mnie stres a nie chciałabym się wyłączyć z forum. Ciężki okres mnie czeka. Pocieszenie jest jedno,.że to ostatni raz

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja testuje późno i boje się, że są jakieś limity na pozytywne bety :) od czwartku jest szał i pewnie dopadnie mnie stres a nie chciałabym się wyłączyć z forum. Ciężki okres mnie czeka. Pocieszenie jest jedno,.że to ostatni raz
Bety uda się zobaczysz :) A stres będzie zawsze.
Powiem Ci, że wczoraj myślałam o tym co jeśli znów się nie uda. I chyba też podchodzę do tego, że to będzie ostatni raz. I wtedy składam papiery o adopcje :)

A ja znów obawiam się, że 10 dpt nie wyjdzie i w weekend będzie załamka. Kiedyś po 14 dniach robiłam :)
Myślę że jak ma wyjść to i 8 dpt wyjdzie! Wierzymy! Ja się denerwuje jak tylko wstanę. Od razu puls mi skacze w gardle cały dzień. Muszę jakiś serial włączyć i chyba cały dzien oglądać by nie myślec

Myślę że jak ma wyjść to i 8 dpt wyjdzie! Wierzymy! Ja się denerwuje jak tylko wstanę. Od razu puls mi skacze w gardle cały dzień. Muszę jakiś serial włączyć i chyba cały dzien oglądać by nie myślec
Pewnie, że wyjdzie. Ale wiesz jak to stresujące jak ma dojść do tego zrobienia testu i sie zastanwaiasz iść wcześniej czy później :)

reklama
Bety uda się zobaczysz :) A stres będzie zawsze.
Powiem Ci, że wczoraj myślałam o tym co jeśli znów się nie uda. I chyba też podchodzę do tego, że to będzie ostatni raz. I wtedy składam papiery o adopcje :)
Ty jeszcze kochana próbuj bo młoda jesteś :) Ja mam to szczęście, że już mam swój cud a i, że już za "młoda" jestem to na następna stymulację nie pójdę a i kasy już nie ma bo dwie procedury komercyjnie bez refundacji leków.
Także nie poddawajcie się dziewczyny. Trzymam.za wszystkie.kciuki &&&&&

Do góry