reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dobrej nocki Wam zycze ! :)
Ja uciekam spac , marze zeby zasnac od razu tak mnie meczy - wszystko mi stoi w gardle i w zadna strone nie chce sie bujanac :(

reklama
Mialam robione chyba z 2 tyg temu, jakies bakterie wyszly ,ale dokladnie tez sie nie znam dopiero pokaze 20tego na wizycie , teraz mi przyszlo do glowy ze moze pechezr przeziebilam czy cos..

Ja mam bakterie od samego początku, posiewy ujemne więc to chyba mój urok ciazowy. Biorę urosept bo zakwasza i nie zagraża małemu

Dobra już mam ten pęcherzyk. Jak pukam jak jest jeszcze w tym opakowaniu to schodzi. A bez to pukalam i pukalam :) sierota ze mnie :)
Rety mi to sie pecherzyki po nocach snia.
Pocieszajace ze nie tylko ja sierota jestem;)
Robilam menopur, bemfole i cetrotide.
Jak z menopurem bylo ok, to z cetroide masakra jakas...musialam wszystko przelewac do kupnych zwyklych strzykawek bo nie potrafilam sie pozbyc tych pecherzykow. Stukalam pukalam i nic, a pecherzyk ujawnial sie jak przechylalam igle do wbicia. Wczoraj pechol w bemfoli, musialam to wstrzyknac przez dziubek do strzykawki z apteki, zalozyc igle i w brzuch.
Dobrze ze juz koncze te zastrzyki.
Tez mam problem z wbijaniem. Raz wchodzi jak w maslo, a innym razem nie moze wejsc.
Robie ok. 2-3 cm w bok od pepka w prawo i lewo, raczj w dol od pepka. Ale robie tam bo tam mam najwiecej tluszczyku i chyba mniej boli.
Zastrzyki z heparyny tez mnie czekaja, toscie mnie pocieszyly ze bola:(

reklama
Do góry