reklama
anika11
Fanka BB :)
Dobrej nocki Wam zycze !
Ja uciekam spac , marze zeby zasnac od razu tak mnie meczy - wszystko mi stoi w gardle i w zadna strone nie chce sie bujanac
A próbowała jeść cukierki imbirowe? Ratowaly mnie często. Dobrej nocy!
anika11
Omg... Robię tak z 6 cm na prawo i dwa w dół od pępka raz po prawej raz po lewej. To jeszcze dalej robić?
Tak, ja robię niżej i bardziej na boki. Spróbuj złapać jak najciensza falde skóry
Nikaaa
Cześć dziewczyny,
U mnie po wizycie wszystko ok. Dziś normalna wizyta i konsultacja wyników, bez usg. Z poniedziałkowego usg wiem, że to chłopak będzie
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!
Witaj w klubie synusiow
Nikaaa
Mialam robione chyba z 2 tyg temu, jakies bakterie wyszly ,ale dokladnie tez sie nie znam dopiero pokaze 20tego na wizycie , teraz mi przyszlo do glowy ze moze pechezr przeziebilam czy cos..
Ja mam bakterie od samego początku, posiewy ujemne więc to chyba mój urok ciazowy. Biorę urosept bo zakwasza i nie zagraża małemu
Nikaaa
A mi wczoraj drętwiała prawa stopa.
Poczekaj na spuchniete stopy i skurcze w lydkach ;p
Nikaaa
A co sądzicie o profertil drogi ale duzo dobrej opini ma. Moze milyzcie stycznosc. A moze nie oplaca sie takich drogich sama juz nie wiem. Kuracja 3 miesiace 470 zł około.
Mojemu mężowi nie pomogło ani trochę
MartiniM
Ooo nie,dziękuję za radę :-) na przyszłość się zaopatrze bo tak mnie męczy że zasnąć nie mogę - mały szkudnikA próbowała jeść cukierki imbirowe? Ratowaly mnie często. Dobrej nocy!
G
Gość
Gość
Rety mi to sie pecherzyki po nocach snia.Dobra już mam ten pęcherzyk. Jak pukam jak jest jeszcze w tym opakowaniu to schodzi. A bez to pukalam i pukalam sierota ze mnie
Pocieszajace ze nie tylko ja sierota jestem
Robilam menopur, bemfole i cetrotide.
Jak z menopurem bylo ok, to z cetroide masakra jakas...musialam wszystko przelewac do kupnych zwyklych strzykawek bo nie potrafilam sie pozbyc tych pecherzykow. Stukalam pukalam i nic, a pecherzyk ujawnial sie jak przechylalam igle do wbicia. Wczoraj pechol w bemfoli, musialam to wstrzyknac przez dziubek do strzykawki z apteki, zalozyc igle i w brzuch.
Dobrze ze juz koncze te zastrzyki.
Tez mam problem z wbijaniem. Raz wchodzi jak w maslo, a innym razem nie moze wejsc.
Robie ok. 2-3 cm w bok od pepka w prawo i lewo, raczj w dol od pepka. Ale robie tam bo tam mam najwiecej tluszczyku i chyba mniej boli.
Zastrzyki z heparyny tez mnie czekaja, toscie mnie pocieszyly ze bola
reklama
Mgs82
Zaangażowana w BB
Mój mąż brał 3 miesiące i nie pomogły mu wofole ... nie palił nie pił nic zero później wrócił do palenia to miał lepsze wyniki jak po tych tabletlach... u nas nie pomogły wogole ...nie polecamMojemu mężowi nie pomogło ani trochę
Podziel się: