reklama
ja mam dzisiaj już ochotę więc oczywiście zjem, mimo ze do transferu 4 dni nie ma co popadać w paranojeChyba za wcześnie zaczęłam jesc ale to chyba nie problem?
Ewunka
Fanka BB :)
Żaden problem jem systematycznie od 3 lat i nic mi nie jest nie wiem czy pomaga (efektu nie widzę ) ale na pewno nie szkodziChyba za wcześnie zaczęłam jesc ale to chyba nie problem?
Bety72
Ja chyba też sobie zakupię ananasa. Nigdy nie próbowałam to nie zaszkodzi teraz. Znalazłam też troszkę informacji na blogu
Link do: NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Odzywianie przy IVF (i nie tylko)
Link do: NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Odzywianie przy IVF (i nie tylko)
Ewunka
Staram się stosować do prawie wszystkiego co ona tutaj pisze od kilku lat. Wychodzi mi może w 70 % ta dietaJa chyba też sobie zakupię ananasa. Nigdy nie próbowałam to nie zaszkodzi teraz. Znalazłam też troszkę informacji na blogu
ewelin86
Więc dzis była to moja 3 punkcja czyli 3 podejście. W sumie miałam już 3 transfery.a jest wiele dziewczyn które podchodzą pierwszy raz? Tym którym się udało to za którym razem? I te które jeszzce działają które to wasze podejscie? Niestety nie zdołałam przeczytać wszystkiego od początku nie do ogarnięcia
Ale liczby same 3
reklama
Podziel się: