reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Emi a żebyś wiedziała, na początku to nie dało się spać. Krzykacz o 5.00 rano zasypiał i od 10.00 od nowa:-( a wszyscy mówili, że takie dziecie mi się trafilo.. Sama szukałam i okazało się ze ma nietolerancje laktozy, podalam delicol i pierwszy raz zobaczyłam jak mój syn się uśmiecha:-) miał chyba miesiąc a ja już byłam w akcie desperacji :-p a jak u was? trafil Ci się porządny okaz i spi 20h/dobe? czy raczej krzykacz jak mój? Ale jaki jest pocieszny teraz, gada do firanek:-0buehehe, ogólnie grucha jak gołąbek, ze wszystkiego ma ubaw - choroba szalonych noworodków. A jak namierzył cyca, to już mapy nie trzeba mu rysować taki akrobata, ze drogę do cyca znajdzie:-p ma dualizm ten mój syn, raz cyc raz butla i on se wybiera królewicz co dzisiaj chce:-p bo albo czeka na butle i krzyk ustaje w jej pobliżu, albo nawet do kuchni nie dojde bo się przysysa gdzie popadnie!!
To u mnie tez dualizm[emoji23]
Ale jak cycka zwącha to pozamiatane mam - jak sie rano ubieram to jak głupia sie śmieje jak cycki widzi.

No spi dobrze, klade do wozka koło 19 koło 20 usypia je po 24 i koło 4 to butla i o 6 cyc - wstajemy 7/8, chyba ze ma humor to np nie spi od 2-5 nue płace tylko nie spi [emoji16]

Ja mam spokojny egzemplarz ... Spi je śmieje sie gada .. Zajmuje sie sama soba .. Chyba baby blues nie było :)

reklama
Emenems, Kate jest tyle miłości w waszych wpisach aż się łezka kręci ! Szczęście ogromne. Zazdroszczę Wam. :biggrin2:

Dzień dobry.
Zerwalam się na równe nogi o 5 bo myślałam, że zaspalam. :hmm:
A teraz sobie siedzę i czekam na teflonie na wieści o kropkach.

Marluna bezproblemowej i pozytywnej wizyty!
Foote może dziś coś drgnie? :-D tak czy siak tylko dobrych wiadomości życzę!
Olusja jajec jak grzybów po deszczu życzę!
Rachciachciach trzymaj się kobieto ! Owocnych zbiorów! I czekam na info ile się udało wyrwać !

Wszystkim życzę pozytywnego dnia i powodzenia !
A ha idę się zadreczac moimi wielokropkami. :biggrin2:
Swoją drogą w dzisiejszych czasach to mogłyby do mamusi smsa napisać jak tam u nich :-D

Witam w piękny wiosenny poranek .ujjjjj ale dziś &&&&&& i jak ja będę pracować z tymi kciukami. ? Prosze o szybkie i dobre v wieści bo ja już po śniadaniu do pracy jadę.
A mam pytanie czy któraś miała rezonans magnetyczny miednicy. ?

Emenems, Kate jest tyle miłości w waszych wpisach aż się łezka kręci ! Szczęście ogromne. Zazdroszczę Wam. :biggrin2:

Dzień dobry.
Zerwalam się na równe nogi o 5 bo myślałam, że zaspalam. :hmm:
A teraz sobie siedzę i czekam na teflonie na wieści o kropkach.

Marluna bezproblemowej i pozytywnej wizyty!
Foote może dziś coś drgnie? :-D tak czy siak tylko dobrych wiadomości życzę!
Olusja jajec jak grzybów po deszczu życzę!
Rachciachciach trzymaj się kobieto ! Owocnych zbiorów! I czekam na info ile się udało wyrwać !

Wszystkim życzę pozytywnego dnia i powodzenia !
A ha idę się zadreczac moimi wielokropkami. :biggrin2:
Swoją drogą w dzisiejszych czasach to mogłyby do mamusi smsa napisać jak tam u nich :-D
Dzięki bardzo! Stresik od rana dokazuje, kłuje mnie w dołku :) Po powrocie zdam relacje :)

Koniec obijania sie, dzis mamy ręce pełne roboty 
Dziewczyny, dajcie czasu!!

Marzec

21: marluna - wizyta w klinice
21: westaice - Kropkowych dobrych wieści ciąg dalszy
21: Foote - II weryfikacja
21: Olusja - wizyta pecherzykowa
21: Rachciachciach - punkcja

22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg prenatalne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
22: westaice - transfer 
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Nova - beta w 8dpt 
24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
4: Hess- usg w Novum
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać? 

Tez życzę wszystkim owocnych wizyt !
Mnie dziś złapał dół i wyłącznie czarne myśli, ze z pewnością sie nie uda. A tak marze o tym żeby pożegnać się z pracą na jakiś czas bo mnie wyczerpala i boję się na myśl o powrocie tam po porażce :'(

reklama
Do góry