Ewunka
Fanka BB :)
Ja będę żądać nawet przy 1 sztJa jestem za cesarka ale wiem ze koleżanki miały problem przy 1 sztuce ciekawa byłam jak jest przy 2 szt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę żądać nawet przy 1 sztJa jestem za cesarka ale wiem ze koleżanki miały problem przy 1 sztuce ciekawa byłam jak jest przy 2 szt
Sadze,ze duzo zalezy od szpitala. Jeden w poblizu z automatu robi cc, z kolei ordynator w drugim jest za SN...i wlasnie robie rozeznanie w terenie co w przypadku blizniatJa jestem za cesarka ale wiem ze koleżanki miały problem przy 1 sztuce ciekawa byłam jak jest przy 2 szt
Czemu ?Ja będę żądać nawet przy 1 szt
Jesli jest prawidlowa...u mnie drugi Kropek jest o 4 dni mlodszy od pierwszego, czyli duzo pozniej sie zagniezdzil i co Ty na toJeśli obiegowa w necie ściąga jest prawidłowa to w 5 dniu w naszym przypadku powinno być po implantacji. Ty badasz poziomy hormonów wiec jesteś świadoma jak reagujesz na leki, ja nie robiłam dotąd żadnych badań i zupełnie nie wiem na czym stoję ...
Ale numer :-)Jesli jest prawidlowa...u mnie drugi Kropek jest o 4 dni mlodszy od pierwszego, czyli duzo pozniej sie zagniezdzil i co Ty na to
Widzę same plusy . Nie mam potrzeby udowadnia ze mogę naturalnie bez znieczulenia jak natura chciała . Uważam to za lepsze rozwiązanie dla dziecka i matkiCzemu ?
Dobre coAle numer :-)
Nie trzeba nic nikomu udowadniać ani rodzic sn bez znieczulenia.Widzę same plusy . Nie mam potrzeby udowadnia ze mogę naturalnie bez znieczulenia jak natura chciała . Uważam to za lepsze rozwiązanie dla dziecka i matki
Naturalnie to ja mogę witaminę D przyjmować ze słońca ale nie rodzicWidzę same plusy . Nie mam potrzeby udowadnia ze mogę naturalnie bez znieczulenia jak natura chciała . Uważam to za lepsze rozwiązanie dla dziecka i matki