west, kciuki kovhana!!!dzzieki kochane za troske,chcialam wczesniej napisac jak jechalam,ale M by mi sie wcinal nie lubie a teraz spi. W domu lapie neta,ale wlasnie bardzo slabo,bo nie ma zasuegu i mozna wsio strasic w ciagu sekundy
Nie dal skierowania,chodzi Ci o konkretne badania? Mowil,ze wszystko genetyk,a kariotypy to na pewno. Bo w sumie jak wyjdzie cos to z nich, bo. reszta to tak niezbyt pasuje.
reklama
Ogolnie no to go rozumiem, bo co ma nam powiedziec..Moniaaa nareszcie!
Cała ta wizyta mi się nie podoba...i opis..
Ale zróbcie genetyke, koniecznie. Kariotypów nie masz? Może jakieś mutacje? Dziwne, że nie wskazał CO KONKRETNIE poza kariotypami.
To co, umawiacie się do genetyka? Rozumiem, że skoro była mowa o 4 podejściu...to je rozważacie?
Trzymaj się mała :*
zapytalismy sie co konkretnie by zrobic, on powiedzial,ze to juz genetyk,ze na pewno kariotypy.
Zdziwiony byl po co przyjechalismy, ze w maju drugie podejscie,ze jeszcze cykl sie nie skonczyl..Ja mowie,ze ja nawet nie wiedzialam czy jest sens podchodIc,mowie,ze dla mnie to bez sensu,aon,ze trafilismy do niego po podejsciach zeby robic kolejne ivf i on sie skupia na tym,ale podejrzewa wlasnie u mnie jakis defekt genetyczny.. on ewentualnie sie skupia na stymulacji ,a zeby wykorzystac tem czas do podejscia to zeby zrobic ta genetyke.
Ja tez lece spac, bo stojw przy zimnym oknie w koszuli nocnej, bo tylko tak mam zasieg
Falka302
Fanka BB :)
Hess i moniusia, dobrych wieści! Forumowa sekta z guru na czele działa bez zarzutu, więc moc pozytywnych myśli i kciuków płynie w Wasza stronę :*
Marzec
16: moniusia - wizyta wyjaśniająca niepowdzenia!
16: Hess: wizyta u genetyka
17: madzionga - usg MAluchów
17: kamka75 - rozpoczęcie stymulacji
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej
17: Ewa651 - usg prenatalne
17: westaice - punkcja
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg genetyczne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
24: ma_rta- usg Malucha
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
Kogo i na kiedy dopisać?
Jeny dziewczyny jeden dzień mnie nie było i 40 stron do nad robienia! prujecie jak szalone.
Mnie proszę dopisz anika na 31.03 wizyta przed transferem
N@t@li@89
Fanka BB :)
Moniusia nareszcie wiesci. Przypomnijmy proszę gdzie się leczysz? Ja też mam przed sobą czekanie na genetykę tylko u nas doktorek od razu przed podejściem chciał zrobić żeby potem nie było rozczarowań niepotrzebnych i wyrzutów że coś niedopilnowane)
Dziewczyny produkujecie w tempie pendolino musiała najpierw nadrobić a jak wkoncu dobrnelam to wy spicie hihi
Kachna co z wami jak się czujesz i jak maluszki?
Martka83 no doktorek super każdej z was życzę takiego
Martini z reguły brak objawów to nie powód do zmartwienia
Annemarie Ty jako guru z brodą i teflonem w ręce to by był widok
Witam nowe dziewczyny
Iga Grey to najlepsza książka do snów erotycznych ( przerób coś z M to będzie w niebowziety) hihi bez obrazy
Przerażające są te leki ja już chyba się zaczne doszkalac bo potem będzie mi ciężko; \
Leki i witaminy mi doktorek kazał brać folik bo krew u mnie git majonez))
Ewka daj tego słońca troszkę ja białą jak córka młynarza to by mi się przydało
Dziewczyny produkujecie w tempie pendolino musiała najpierw nadrobić a jak wkoncu dobrnelam to wy spicie hihi
Kachna co z wami jak się czujesz i jak maluszki?
Martka83 no doktorek super każdej z was życzę takiego
Martini z reguły brak objawów to nie powód do zmartwienia
Annemarie Ty jako guru z brodą i teflonem w ręce to by był widok
Witam nowe dziewczyny
Iga Grey to najlepsza książka do snów erotycznych ( przerób coś z M to będzie w niebowziety) hihi bez obrazy
Przerażające są te leki ja już chyba się zaczne doszkalac bo potem będzie mi ciężko; \
Leki i witaminy mi doktorek kazał brać folik bo krew u mnie git majonez))
Ewka daj tego słońca troszkę ja białą jak córka młynarza to by mi się przydało
Falka jak u Ciebie? Przypomnij mi do którego dr Ty teraz chodzisz?Jeny dziewczyny jeden dzień mnie nie było i 40 stron do nad robienia! prujecie jak szalone.
Mnie proszę dopisz anika na 31.03 wizyta przed transferem
W kwietniu transfer? ?
Dzień dobry bardzo ! Nie wiem czy w pięknym dniu, bo jeszcze ciemno i zmrozilo nas trochę dzisiejszej nocy, ale napewno ciekawym.
Madzionga pięknych widoczków dzisiaj.!
Kamka zaczynasz, oby poszło Ci tak szybko i sprawnie jak mi !
Aniolkowa słodkiego dźwięku. Jak dzwon !
Ewa widoków ślicznych i bezproblemowych!
No a całej reszcie pozytywnego dnia ! I lecę oddać jajca w dobre ręce! Oby były dorodne i ładnie się do wtorku wykluly !! Buziaki :-* niech moc sekciary będzie z Wami!!
Guru czuwaj !
Madzionga pięknych widoczków dzisiaj.!
Kamka zaczynasz, oby poszło Ci tak szybko i sprawnie jak mi !
Aniolkowa słodkiego dźwięku. Jak dzwon !
Ewa widoków ślicznych i bezproblemowych!
No a całej reszcie pozytywnego dnia ! I lecę oddać jajca w dobre ręce! Oby były dorodne i ładnie się do wtorku wykluly !! Buziaki :-* niech moc sekciary będzie z Wami!!
Guru czuwaj !
reklama
Podziel się: