reklama
Rachciachciach
Zaciekawiona BB
Foote, ja cie kojarze... bylas tu dawno temu na forum? Albo juz dlugo jestes....
annemarie
Fanka BB :)
Udalo sie znalezc zaproszenie???Powodzenia dziewczyny, dziś ważny dzień dla kilku z nas. Trzymam kciuki
O 12 obudziłam sie w dobrym nastroju, mam nadzieję, że nic go dziś nie zepsujeMadzionga o której masz dziś usg? Jestem z Tobą i trzymam kciukasy
kasia_basia
Niestety nie. Szukałam wszędzie. Na tel i na komputerze.Udalo sie znalezc zaproszenie???
iga2421
Niestety nie. Szukałam wszędzie. Na tel i na komputerze.
Na samej gorze strony po prawej stronie masz swoj nick a obok "przychodzace" i tam w prywatnych rozmowach powinno byc zaproszenie od Anne. Tak wyswietla sie na kompie.
MartiniM
Napewno bedzie dobrze Czekamy na wiesci !O 12 obudziłam sie w dobrym nastroju, mam nadzieję, że nic go dziś nie zepsuje
U mnie piekna pogoda , choc niezacieplo...., ale dzisiaj dopadlo mnie oslabienie kompletnie nic mi sie nie chce - nie mam sily , a tu za niedlugo do pracy
anika11
O 12 obudziłam sie w dobrym nastroju, mam nadzieję, że nic go dziś nie zepsuje
Oczywiście, że tak będzie) już nie mogę się doczekac tych pozytywnych wieści od Ciebie
Przyłączam się do trzymania kciukasow, a ze mam zwolnienie to i trochę czasu :-)
Nova, jak się dzisiaj czujesz?
reklama
Podziel się: