onadlaniego30
Fanka BB :)
W takim razie pójdę ... Ta mnie napewno opr, ze przyszłam ale co tam .... Ważne, żebym ja sie lepiej czuła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sama o siebie nie zadbasz,to nikt tego nie zrobi.w zyciu trzeba byc czasami egoista :-))W takim razie pójdę ... Ta mnie napewno opr, ze przyszłam ale co tam .... Ważne, żebym ja sie lepiej czuła
Jak sama o siebie nie zadbasz,to nikt tego nie zrobi.w zyciu trzeba byc czasami egoista :-))
ja chyba nie dostałam zaproszenia; )Nowe Dziewoje,
mamy na naszym forum 2 Grupy jedna sie zywa "Slownik in vitro" moze znajdziecie tam cos ciekawego druga to " Nasze Historie" z tym wszystkim co juz do tej pory przeszlysmy. Mozna sie troche zdolowac z drogiej strony zobaczycie same ,ze in vitro dziala bo zaciazonych wsrod nas jest duzo Do tej drugiej Grupy moga wejsc tylko osoby zaproszone przez mnie(chronimy prywatnosc). Jesli ktoras chce sie dolaczyc i jednoczesnie podzielic sie swoja historia leczenia (milo by bylo) to prosze o info,najlepiej na PR. bo czasami albo i czesciej jak czasami nie ogarniam...
ja chyba nie dostałam zaproszenia; )
Nowe Dziewoje,
mamy na naszym forum 2 Grupy jedna sie nazywa "Slownik in vitro" moze znajdziecie tam cos ciekawego druga to " Nasze Historie" z tym wszystkim co juz do tej pory przeszlysmy. Mozna sie troche zdolowac z drugiej strony zobaczycie same ,ze in vitro dziala bo zaciazonych wsrod nas jest duzo Do tej drugiej Grupy moga wejsc tylko osoby zaproszone przez mnie(chronimy prywatnosc). Jesli ktoras chce sie dolaczyc i jednoczesnie podzielic sie swoja historia leczenia (milo by bylo) to prosze o info,najlepiej na PR. bo czasami ,albo i czesciej jak czasami nie ogarniam...