reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny z tymi witaminami niech każda robi jak uważa,po co jakieś tu niepotrzebne kłótnie??? Widzę że żadna nie ustąpi i nie zakończy tematu:errr::errr: od wczoraj na każdej str.jest "coś nie tak" między wami, jest opcja napisania wiadomości priv.także może tam wyrazicie swoje zdania i będzie koniec tematu :tak::tak:

reklama
Dziewczyny z tymi witaminami niech każda robi jak uważa,po co jakieś tu niepotrzebne kłótnie??? Widzę że żadna nie ustąpi i nie zakończy tematu:errr::errr: od wczoraj na każdej str.jest "coś nie tak" między wami, jest opcja napisania wiadomości priv.także może tam wyrazicie swoje zdania i będzie koniec tematu :tak::tak:

Magda juz napisalam priva od Ewunki. Ale jesli chce dalej to ciagnac to prosze bardzo ja juz mam dosc.

Świruję :(Jeszcze jak czytam, ze Limonka w 6 tyg.widziała fasolkę i serduszko to zaczynam świrować :( Tyle sie słyszy o pustym jaju płodowym, a biorąc pod uwagę, że moje objawy ciążowe są w sumie żadne to różne rzeczy człowiekowi do głowy przychodzą....
To widzę, ze nie ja jedyna mam takiego kota w głowie :((...

To widzę, ze nie ja jedyna mam takiego kota w głowie :((...
Kochaniutke wszystko będzie dobrze !!!!! Nie zamartwiajcie się . Więcej spacerów i zajęć ; )) oczywiście z umieram. Przez 9 miesięcy będzie stres później jeszcze większy,przerabialam to ;)) ale zawsze trzeba mocno wierzyć i być dobrej myśli :tak::tak:

Ewunka to byl poczatek calego tematu. Daj sobie kobieto spokuj. Po co do tego znowu wracac i zaczynac caly temat od nowa?
Tak to był początek jak bardzo różnił się od końca i Twoich argumentów sama wiesz .
Nie denerwuj się forum to dyskusja tylko wydaje mi się ze lepiej dyskutuje się kulturalnie wyrażając swoje zdanie a nie wyśmiewając w hamski sposób zdanie innych .

Dziewczyny dla zakonczenia tematu: Przepraszam was wszystkie ze musialyscie czytac jak zaciekle bronilam swoich racji.
Z racji tego ze Ewunka nie odpuszcza i uwaza ze ja obrazilam wypowiem sie zgodnie z jej zyczeniem na ogolnym forum PRZEPRASZAM CIE EWUNKA ZA TAKIE ODCZUCIE TEJ SPRAWY. NIE PRZYSZLO MI DO MOJEJ PUSTEJ GLOWY ZE AZ TAK CIE TO URAZI. Nie ciagnij tego dalej chyba ze nalezysz do osob ktore nie potrafia odpuscic. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.

reklama
Do góry