reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też uważam, że każdy daje tyle na ile go stać ale wiecie jacy są ludzie. Pewnie dali byśmy więcej ale ostatnio mamy spore wydatki ale na wyprawkę dla dzieci to miło się pieniądze wydaje.

Załączniki

• 1456347453746.jpg
    1456347453746.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 77
Wreszcie można kupować dla swoich dzieci a nie dla cudzych. Przez 7 lat w naszych rodzinach i u znajomych urodziło się trylion dzieci. Czasem już uszami wychodziło mi to kupowanie prezentów.

Czesc laski,my znowu w domu,"przelecialam"doslownie przez wasze posty.Ciesze sie z przepieknej Bety M. ,jutro Wam opowiem,krotko dzisiaj:adoptujemy embriony,wszystko juz zalatwione i podpisane:)
Czekam z niecierpliwością na twoje wieści :)) czytałam kiedyś o adopcji ale jestem bardzo ciekawa jak to wszystko tak na prawdę się odbywa. Czekamy... ;))

reklama
Tez uważam, że jazdy daje ile ywaza/może. A ludzie zawsze będą gadać.
Kachna napewno! Myślę, że to najmilej wydawane pieniądze. Strasznie chciałabym też moc kompletowac rzeczy...
Głupia jestem, ale czasami przeglądam sklepy z ciuszkami, wózkami itp.

Mam pytanie. Zalatwialyscie może przed iv zaświadczenie od lekarza rodzinnego? O znieczulenie chodzi? Mialyscie jakiś problem z tym? Czy od reki ?

Do góry