reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hess do transferu zostało jeszcze trochę czasu, ale bałam się żeby nie rzutowało to na decyzje lekarza o kolejnym odroczeniu transferu. Dobrze jednak wiedzieć że małe oosłabienie organizmu nie jest problemem :-)

reklama
limonka = gratulacje!

edenlyn - gratulacje, piękne bobasy a jeszcze piekniejszy brzuszek. Każda chciałaby tak wygladać w 34 tygodniu :) Trzymam kciuki :)

Nova 2016 - nie denerwuj się Kochana. Na pewno nie przełożą transferu. Może coś w tym jest, o czym pisały dziewczyny, bo mój drugi (udany!!!) transfer był własnie podczas przeziębienia!

Dziewczyny, będę teraz zanudzała o sobie. Ostatnio pytałam ile trwa długi protokół, aż mi Bety wcisnęła "Stareeee". Ale dalej to pytanie jest aktualne. W najbliższy czwartek mam laparoskopowe usunięcie wodniaka. Zaczął się okres, biorę Marvelon. Mój ginekolog nie chce ryzykować z moim okresem, który ostatnio bywa co 2 m-ce, chce zdążyć z dofinansowaniem. Przepisał mi 2 opakowania Marvelonu, ale na notatce z wizyty napisał, że będę potrzebowała co najmniej 3 opakowań. Stąd moje pytanie: czy znacie przypadki kilkumiesięcznego brania antyków przed in vitro? Czy to może przez laparo? Czy musze odczekać kilka cykl?

reklama
Do góry