reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nova - teraz sprawdziłam i w obecnej klinice za mrożenie komórek zapłaciłam 670 zł i za zarodki tyle samo. I to opłata na rok jest, za rok ta kwota będzie mniejsza. Oczywiście teraz piszę o podejściu komercyjnym, stąd płacenie za zarodki też.

Ja to nawet nie wiem jakie sa ceny mrozenia u mnie. W 2013 nie bylo takiej potrzebby, bo mozna bylo zapladniac wszystkie komorki jajowe. A i tak zaden zarodek nie przetrwala do dnia mrozenia. Tylko nasz Mis wytrzymal 5 dni do transferu

reklama
Dziewczyny nie dam Wam dzisiaj spokoju:unsure::sorry2::unsure:
Otwieramy nowa GRUPE nazywa sie Slownik in vitro. Jest grupa otwarta,pisane dla wszystkich i przez wszystkich.Bedziecie wszystkie do niej zaproszone,ze statusem Group Owner to znaczy,ze wolno Wam dodawac, edytowac,usuwac,porawiac,zdjecia wklejac,linki i wszystko co ma zwiazek z tematem.
Kate,zgodzila sie podzielic swoja wiedza(a jak wiecie nie ma granic).Mam nadzieje ze reszta z Was tez sie w to zaangazuje.Moze najki
Bedzie to odnosnik do naszych historii czyli opisy badan,lekow,procedur,genetyka,immunologia,transfery,rozwoj zarodkow. hormony,ciaza miesiac po miesiacu..beda wartosci, statystyki czyli wszystko co sprawi,ze bedziemy spokojniejsze:):):)
Jedyne nad czym nie mam pomyslu jak zapanowac to jak uniknac dublowania tematu? zebysmy w trojke nie siedzialy np..nad hormonami.
Wiem,ze to znaczy :siedziec i pisac badz siedziec i szukac i kopiowac czyli potrzeba czasu.
Jest to projekt dlugo terminowy i nie robimy sobie stresu.
Ma to nam pomoc zrozumiec i dodac pewnosci siebie.
Mam tez nadzieje ,ze przyciagnie to nowe osoby na forum.
Bede probowala zaprosic do nas dziewczyne ,ktora siedzi po uszy w poronieniach nawykowych,napisze do Bogdy Pawelec,moze by nas zechciala troche na duchu podbudowac,zobaczymy co z tego wyjdzie.

Do góry