reklama
dopiero w trzecim cyklu, mają możliwość zapładniania wszystkich, tak właśnie było teraz z nami
jesteś Niesamowita !!!!!!Dziewczyny nie dam Wam dzisiaj spokoju
Otwieramy nowa GRUPE nazywa sie Slownik in vitro. Jest grupa otwarta,pisane dla wszystkich i przez wszystkich.Bedziecie wszystkie do niej zaproszone,ze statusem Group Owner to znaczy,ze wolno Wam dodawac, edytowac,usuwac,porawiac,zdjecia wklejac,linki i wszystko co ma zwiazek z tematem.
Kate,zgodzila sie podzielic swoja wiedza(a jak wiecie nie ma granic).Mam nadzieje ze reszta z Was tez sie w to zaangazuje.Moze najki
Bedzie to odnosnik do naszych historii czyli opisy badan,lekow,procedur,genetyka,immunologia,transfery,rozwoj zarodkow. hormony,ciaza miesiac po miesiacu..beda wartosci, statystyki czyli wszystko co sprawi,ze bedziemy spokojniejsze
Jedyne nad czym nie mam pomyslu jak zapanowac to jak uniknac dublowania tematu? zebysmy w trojke nie siedzialy np..nad hormonami.
Wiem,ze to znaczy :siedziec i pisac badz siedziec i szukac i kopiowac czyli potrzeba czasu.
Jest to projekt dlugo terminowy i nie robimy sobie stresu.
Ma to nam pomoc zrozumiec i dodac pewnosci siebie.
Mam tez nadzieje ,ze przyciagnie to nowe osoby na forum.
Bede probowala zaprosic do nas dziewczyne ,ktora siedzi po uszy w poronieniach nawykowych,napisze do Bogdy Pawelec,moze by nas zechciala troche na duchu podbudowac,zobaczymy co z tego wyjdzie.
iga2421
Fanka BB :)
Hess sprawdzałam cennik naszej kliniki i popodnosili sobie ceny od 2014roku. Wtedy ze mrożenie płaciłam 600zl a teraz już 70zl więcej. Na wszystkim poszli w gore. jak bym teraz chciala zrobic ICSI to 500zl wiecej by mnie kosztowalo. Normalnie jakby 6900 to bylo malo to teraz jeszcze wiecej.
annemarie
jesteś Niesamowita !!!!!!
To chyba nie ma nic wspolnego z niesamowitoscia Ja sam zaczynalam in vitro dokladnie rok temu i nie mialam pojecia z czym "to sie je" I byly dni kiedy umieralam ze strachu i gdyby nie dziewczyny to nikt nigdy by mi nie wyjasnil o co chodzi.Nie wiesz,nie znasz...boisz sie.Kiedys tam myslalm,gdybym spojrzala na niebo pelne Gwiazd,to bym tez G...z tego wiedziala,bo nie wiem jakie gwiazdy,jakie konstelacje ,gdzie Wielki Woz, gdzie Radiowoz. Niebo to takie drugie in vitro,wszystko fajnie ale nic z tego nie rozumiesz.Dlatego juz dawno postanowilam,ze to zrobie,marzeniem bylo ZROBIMY...
agatek28
Annemarie super pomysl!!! Baza wiedzy w jednym miejscu. Ekstra. Sama z checia sie poedukuje :-) mimo, ze niby praktycznie wszystko wiem jak to sie wszystko odbywa.
Iga no wlasnie telefon robi mi psikusy, az mi glupio. Sorki raz jeszcze :-)
Iga no wlasnie telefon robi mi psikusy, az mi glupio. Sorki raz jeszcze :-)
reklama
Podziel się: